Nathalie Ahlström, VD för Fazer Konfektyr, lämnar Fazer

Report this content

Nathalie Ahlström, VD för Fazer Konfektyr och medlem av Fazer-koncernens ledningsgrupp, har meddelat att hon kommer att lämna Fazer för att tillträda positionen som verkställande direktör för Fiskars Group. Nathalie Ahlström fortsätter i sin nuvarande position till januari 2021. Hon började på Fazer i september 2018.

”Fazer Konfektyr har under de senaste åren vuxit och stärkt sin position som ett av de ledande nordiska konfektyrföretagen, vilket gör oss väl rustade för framtiden i denna spännande bransch. Jag vill passa på att tacka Nathalie Ahlström för hennes starka insats på Fazer och önska henne framgång in sin nya roll,” säger Christoph Vitzthum, koncernchef för Fazer-koncernen.

En process för att utnämna Nathalie Ahlströms efterträdare inleds omedelbart.

Ytterligare information:

Fazers medietelefon betjänar vardagar kl. 8.00–16.00, tfn +358 40 668 2998.

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Avainsanat:

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit