Nyheter från Fazer Bageri: Körsbär, Gröna kulor och plommon hör till julen i år

Report this content

Julsmakerna detta år är mustiga och saftiga: till dem hör bland annat körsbär, Gröna kulor, mandel, plommon och glögg. Fazers eleganta och läckra julprodukter är ett enkelt och gott alternativ på julbordet. Vissa av nyheterna börjar säljas den 8 oktober och redan då finns det alltså chans att testa juldelikatesserna.

Julsmakerna känns igen på de julblå förpackningarna

Fazer Kuurankukka rulltårta med lingon och glögg, 485 g

Fazer Kuurankukka-rulltårtan innehåller alla härliga julsmaker: glögg, mandel, choklad och fräscha lingon. Både smakerna och förpackningen bidrar till feststämningen. Produkten finns endast under en begränsad tid: 8.10.2018–2.1.2019.
Förpackningen källsorteras som plast.

Fazer Kirsikkasydän mandel-körsbärspaj, 320 g

Denna läckra mandel-körsbärspaj på kryddkakebotten är garnerad med mandelspån som ger pajen en härlig knaprighet. Pajen innehåller rikligt med sylt som gör att den är saftig och håller smaken länge. Omslaget källsorteras som plast och underlaget som kartong.

Fazer Luumu-unelma plommonlängd, 280 g

Fazer Luumu-unelma innehåller rikligt med plommonfyllning. Den saftiga längden har bakats på äkta smör. Den är enkel och god att servera på julkaffebordet. Underlaget källsorteras som kartong och omslaget som blandavfall.

Enkelt och snabbt till festbordet: Julens nya och traditionella delikatesser

Fazer Gröna kulor jultårta, 51 g

Det traditionella julbakverket har fått en fyllning med smak av Gröna kulor. Tillsammans bildar favoritsmakerna en oemotståndlig kombination. Laktosfattig. Gott från Finland-märket. Produkten finns endast under en begränsad tid: 17.10.–28.12.2018.

Fazer Pepparkaksbulle, 62 g

Den hänförande smaken och doften av pepparkaka hör julen till. Den mjuka bullen har rikligt med läcker pepparkakstopping.
Laktosfri. Nyckelflaggan-produkt.

Fazer jultårta med plommon, 51 g

Frasig degkrona och rikligt med mustig plommonsylt – vad mer kan man önska sig av en jultårta? Jultårtan med plommon är en traditionell juldelikatess som bakas på äkta smör. Laktosfattig. Gott från Finland-märket.

Fazer Jullimpa, 390 g

Den milt kryddiga Jullimpan har en charmerande, mjuk smak. Jullimpan är mjölkfri och laktosfri. Nyckelflaggan-produkt. Förpackningen kan återvinnas som kartong.

Ytterligare information:

Söta julprodukter:
Senior Specialist, Brand & Portfolio, Susanne Sorsa, susanne.sorsa@fazer.com, tfn 040 703 6596

Jullimpa:
Senior Specialist, Marketing & Assortment, Emma Honkanen, emma.honkanen@fazer.com, tfn 050 337 6659

Fazer Bageri Finland kommunikation:
Senior Specialist, Communications, Meri Marttinen, meri.marttinen@fazer.com,
tfn 044 289 8008

Produktbilder som lämpar sig för tryck

www.fazergroup.com/pictures - Media_Press - Joulun 2018 uutuudet

Fazer-koncernen  

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, mjölkfria produkter, vegetabiliska måltider och on-the-go-mat och -drycker samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Fazers mission är Mat med mening Koncernen har verksamhet i åtta länder och exporterar till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, engagerade och kunniga medarbetare samt företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact. 

Vi skapar smakupplevelser 

Tilaa

Liitteet & linkit