Nyheter från Fazer Bageri: Nya knapriga snacks till mellanmål eller gottestunder

Fazer Bageri utökar sitt höstsortiment i november med läckra nya Snacks av havre och råg. Fazer Snacks är nyttigare snacks- eller mellanmålsalternativ och kan serveras som läckra tilltugg exempelvis på filmkvällar eller julfester. Oululainen Efterugnschips har en läcker smak av vitlök och Oat Snacks är ett nytt alternativ med havre som komplement till rågsnacksen. Nyheterna finns i butik redan nu.

Snacksen är knaprigare än någonsin

Konsumenternas önskesmak: Oululainen Efterugnschips Vitlök, 130 g

Oululainen Efterugnschips har tagit plats i hyllan för hårt bröd. Det nya tillskottet i produktfamiljen gläder alla som gillar vitlök. Efterugnschipsen passar till exempel som tilltugg på julfesten – naturella eller med dipp.

Bakad av 100 % finländsk spannmål. Gott från Finland-produkt. Källsortera omslaget som plast och underlaget som kartong.

Fazer Oat Snacks Paprika & Herbs, 150 g

Fazer Snacks med råg får sällskap av havresnacks med en härlig tuggkänsla och lagom mycket krisp. Hemligheten bakom Oat Snacks läckra smak är att de bakas på rågsurdeg och innehåller mycket havre (84 %). Snacksen levererar en bredsida av smaker med aromatiska grönsaker och örter. Snacksen är goda till exempel med dipp.

Produkten är fiberrik och fri från tillsatsämnen.

Veganvänlig. Nyckelflaggan-produkt. Källsortera förpackningen som plast.

Ytterligare information:

Oululainen:
Vice President, Marketing and Portfolio, Noora Pöyhönen, noora.poyhonen@fazer.com, tfn +358 (0)40 502 2492

Fazer Oat Snacks:
Senior Brand and Portfolio Manager, Vilhelmiina Erkkola, vilhelmiina.erkkola@fazer.com, tfn +358 (0)40 351 9378

Fazer Bageri Finland kommunikation:
Senior Specialist, Communications, Meri Marttinen, meri.marttinen@fazer.com,
tfn +358 (0)44 289 8008

Produktbilder som lämpar sig för tryck

www.fazergroup.com/pictures - Media_Press - Bakery Novelties Autumn 2018

Fazer-koncernen  

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, mjölkfria produkter, vegetabiliska måltider och on-the-go-mat och -drycker samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Fazers mission är Mat med mening Koncernen har verksamhet i åtta länder och exporterar till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, engagerade och kunniga medarbetare samt företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact. 

Vi skapar smakupplevelser 

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit