Somriga konfektyrnyheter från Fazer

Report this content

Fazer skämmer bort alla godisälskare med sina konfektyrnyheter i sommar. Karl Fazer Hallonyoghurt lanseras nu som chokladkaka och Geisha i form av en knaprig Crunchy-stycksak. Sommarens soligaste konfekt är garanterat Karl Fazer Mangoyoghurt! Tutti Frutti fyller 100 år i år, och sommaren är därför även fullspäckad med Tutti Frutti-skoj i form av choklad, godis och lakrits. Sommarstämningen höjs av bland annat veganvänliga Tutti Frutti Sunny Fruits-godispåsen och Tutti Frutti-påsen med fylld lakrits.

Karl Fazer Hallonyoghurt nu som chokladkaka

Denna nya chokladkaka har efterfrågats redan i många år: Den mest populära smaksatta stycksaken i Karl Fazer-serien finns från och med maj även som chokladkaka! Karl Fazer Hallonyoghurt-chokladkakan på 121 g lanseras i serien med chokladkakor på 121 g, som förnyades under fjoråret, tillsammans med Geisha, Pätkis och Fazerina och får ett omslag enligt den nya Blå-designen. Produkten består av en kombination av Fazer Blå-mjölkchoklad och en sammetslen hallonyoghurtfyllning. Denna godsak är svår att motstå!

Karl Fazer Tutti Frutti 200 g återvänder till sommaren!

Favoritvarumärket Tutti Frutti fyller 100 år! För att fira detta återförenas finländarnas storfavorit, äkta Fazer Blå med Fazers populäraste godisvarumärke genom att Karl Fazer Tutti Frutti 200 g gör comeback i sortimentet under sommaren. Säljs från maj till september.

Härligt frasiga Geisha Crunchy 50 g

Nu finns sammetslena Geisha även i form av en härligt frasig stycksak då den populära serien Crunchy får en ny medlem. Under Geisha Crunchys sammetslena mjölkchoklad döljer sig två olika fyllningar av hasselnötsnougat samt frasiga rispuffar. Denna stycksak i två bitar är precis lagom stor och stillar garanterat även ett större godissug. Ta en stund för dig själv, fokusera på det goda och njut!

Karl Fazer Mangoyoghurt, sommarens soligaste konfekt

Karl Fazer Mangoyoghurt-pralinerna består av sammetslen mjölkchoklad med en fräsch mangoyoghurtfyllning. Den pigga asken på 270 gram är en uppskattad present och utmärkt att servera på sommarens fester. Denna chokladdelikatess fylld med mangoyoghurt sprider sol även regniga dagar! Säljs endast under en begränsad tid.

Karl Fazer Thins Hasselnöt Salt crisp i snacksformat

Serien Karl Fazer Thins erbjuder nya njutningar i form av exklusivt tunna ”chips” med olika smakkombinationer. Nu finns även hasselnötter som finländarna älskar i kombination med frasig crisp och en nypa salt i praktiska, lagom stora munsbitar. Karl Fazer Thins Hasselnöt Salt crisp 90 g i fantastisk ny Karl Fazer-design bjuder in till gottestunder från och med maj.

Kom i sommarstämning med Tutti Frutti Sunny Fruits 325 g

Pigga upp din dag med en solig godispåse! Tutti Frutti Sunny Fruits är en pigg blandning av fräscha frukt- och bärsmaker: äpple, krusbär, persika, hallon, apelsin, päron, citron och jordgubbe. Detta läckra fruktgodis är en gelatinfri veganprodukt som tillverkas med naturliga färgämnen. Det får sin fräscha smak av naturliga aromer. Sommarens favoritsmaker i en godispåse – naturligt!

Tutti Frutti Filled Liquorice 120 g påse

Tutti Frutti och lakrits förenas i en påse med fruktig lakrits. Påsen innehåller sockrad lakrits med fyllning i två olika Tutti Frutti-smaker, frukt och citron. Produkten är veganvänlig och innehåller endast naturliga aromer och färgämnen.

Sommar på påse: Remix Summer Carnival 500 g

Den sprudlande Remix-sommarpåsen är en fulländad blandning som räcker även till ett större gäng! Smakerna är jordgubbe-äpple, jordgubbe-kola, kiwi, körsbär, Jaffa, cola, ananas, mango, lakrits och choklad. Säljs i juni–augusti.

Det bästa av Ässä i en och samma påse – Ässä All Stars 500 g

Ässä All Stars mixar de bästa godissorterna i produktfamiljen Ässä i en magnifik godispåse på 500 g! Påsen innehåller följande läckra smaker: chokladgodis från Ässä Choco, salmiak- och fruktgodis från Ässä Mix, fruktgodis från Ässä Ruuvit och syrligt fruktgodis från Missä X.

Somrig säsongssmak: Dumle Tutti Frutti Seasonal 220 g

Även Dumle vill fira att Tutti Frutti fyller 100 år och därför lanseras den välbekanta Dumle-kolan med mjölkchokladöverdrag i en glatt solig och läcker Tutti Frutti-smak. I butik under en begränsad tid.

Alla godsaker på en och samma beställning: Fazer Nyhetsbox sommaren 2021

Fazer Nyhetsbox innehåller de mest intressanta konfektyr- och kexnyheterna från Fazer och fås på en och samma beställning i Fazer Store: https://fi.fazer.com/

Fazer Nyhetsbox innehåller följande produkter:

  • Karl Fazer Hallonyoghurt 121 g
  • 2 st. Geisha Soft & Crunchy-stycksaker
  • Dumle Seasonal taste 220 g
  • Tutti Frutti Summer Fruits 325 g
  • Tutti Frutti Filled Liquorice120 g
  • Jaffa Ässä Mix 300 g
 

www.fazergroup.com/fi/medialle - kuvapankki - media_press – Finland – Makeis- ja keksiuutuudet kevät 2021

Ytterligare information
Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8–16, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit