Ulrika Romantschuk, EVP, kommunikation och varumärkesledning, lämnar Fazer

Report this content

Ulrika Romantschuk, EVP, kommunikation och varumärkesledning samt medlem av Fazer-koncernens ledningsgrupp, har meddelat att hon kommer att lämna Fazer för att tillträda positionen som Nordeas Head of Brand, Communications and Marketing och medlem av koncernens ledningsgrupp. Ulrika Romantschuk började på Fazer 2003 och fortsätter i sin nuvarande position till oktober 2020.

”Fazers goda rykte och starka varumärke är viktiga tillgångar i verkställandet av koncernens tillväxtstrategi. Jag vill passa på att tacka Ulrika för hennes långa insats på Fazer och önska henne framgång i hennes nya utmaningar”, säger Christoph Vitzthum, koncernchef för Fazer-koncernen.

”Det har varit en stor glädje för mig att få jobba på Fazer och vara med på den spännande resa som bolaget gör. Fazer är ett exceptionellt företag med fantastiska varumärken, produkter och atmosfär. Jag kommer att sakna mina kolleger och alltid vara tacksam för vad vi fått uppleva tillsammans”, säger Ulrika Romantschuk

En process för att utnämna Ulrika Romantschuks efterträdare inleds omedelbart.
 

Fazers medietelefon betjänar vardagar kl. 8.00–16.00, tfn +358 40 668 2998.

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Avainsanat:

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit