Once slutsåld – 30 nya föreställningar släpps för våren

Report this content

Pressmeddelande 6.11.2020Succémusikalen Once är så gott som slutsåld för resten av höstsäsongen. Föreställningen rosas av både kritiker och publik och idag släpper Lilla Teatern biljetterna till vårens föreställningar.

Lilla Teaterns 80-årsjubileumspjäs, den fartfyllda och bitterljuva musikalen Once, mottogs med stor förtjusning av publiken och med femstjärniga och lovprisande recensioner i medier vid premiären 28 oktober.   

”Jag gläder mig oerhört över all den fina respons och uppmärksamhet Once fått”, säger pjäsens regissör och koreograf, Lilla Teaterns konstnärliga ledare Jakob Höglund.

Den överväldigande responsen har bidragit till att höstens föreställningar snabbt sålt slut och Lilla Teatern vill därför informera publiken om att Once fortsätter spela efter nyår. Idag på Svenska dagen släpps biljetterna till nya datum för vårsäsongen januari–maj.

”Kväll efter kväll har vi mötts av en sån värme från publiken. Once är pjäsen vi alla behöver just nu och vi är grymt taggade att få sprida spelglädjen och köra på fram till sommaren”, fortsätter Jakob Höglund.

Vårsäsongen på Lilla Teatern inleds den 14 januari.
 

 

Ytterligare information, intervjuförfrågningar och pressbiljetter:

Informatör Ida Virkkunen / Lilla Teatern ida.virkkunen@lillateatern.fi, 050-3574250

Avainsanat:

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Pikafaktat

30 nya föreställningar släpps av Once!
Tweettaa

Lainaukset

Kväll efter kväll har vi mötts av en sån värme från publiken. Once är pjäsen vi alla behöver just nu och vi är grymt taggade att få sprida spelglädjen och köra på fram till sommaren
Once regissör och koreograf, Lilla Teaterns konstnärliga ledare Jakob Höglund