Flexion Mobile tecknar avtal med Nanobit för ny blockbuster

Report this content

Tabou Stories blir Flexions tredje titel från Nanobit

LONDON, den 9 juni, 2020 – Flexion Mobile Plc (Nasdaq: FLEXM), distributionsföretaget för android spel meddelade idag att man tecknat ett nytt avtal med Nanobit för deras senaste titel Tabou Stories: Love Episodes. Det blir Flexions tredje titel från Nanobit vilket är en kvalitetsstämpel för bolaget. Nanobit är en av dom ledande spelutvecklarna av interaktiva och story-baserade spel, en genre som blivit väldigt populär. Tabou Stories lanserades i februari och har vuxit mycket snabbt. Enligt analysföretaget App Magic, omsatte spelet mer än USD 1m på Google Play i maj. 

"Vi är mycket glada och stolta över vårt partnerskap med Nanobit och ser fram emot att lansera deras senaste spel i våra kanaler", säger Jens Lauritzson, CEO of Flexion Mobile Plc.

Tabou Stories kommer att lanseras under sommaren i Flexions största kanaler Amazon, Samsung och Huawei.

 

För mer information:

Niklas Koresaar CFO, Email: ir@flexionmobile.com. Tel: +44 207 351 5944

Om Flexion:

Flexion erbjuder en distributionstjänst för "free-to-play" Android-spel. Tjänsten låter spel distribueras i flera kanaler såsom Xiaomi, Amazon, Samsung, Huawei och ledande regionala distributionskanaler i Indien, Sydkorea och Japan. Dessa kanaler är svåra och dyrbara för spelutvecklare att stödja. Kärnan i Flexions tjänst är en patenterad mjukvara som omvandlar utvecklarens befintliga Android-spel till specifika spelversioner för de nya butikerna utan något extra arbete av utvecklaren. Flexion Mobile Plc är noterat på Nasdaq First North Growth Market, Shortname: FLEXM. Certified Adviser är FNCA Sweden AB, 08-528 00 399, info@fnca.se. 

Subscribe

Documents & Links