Kund i Mexiko lägger order på ca 6,1 MSEK (675 000 USD)

Report this content

Brose Fahrzeugteile GmbH & Co. KG lägger order på totalt ca 6,1 MSEK (675 000 USD).

Ordern från Brose Fahrzeugteile är den andra stora ordern för vagnar som ska användas i deras nya fabrik, som öppnas 2018 i Querétaro i centrala Mexiko. Ordern kommer att levereras under tredje kvartalet 2018 och består av tugger train-vagnar, hyllplansvagnar och diverse mindre vagnar. Lösningarna har testats av Brose under första halvåret i år.

Ivan Alvarez, inköpare hos Brose Querétaro, säger: "Vi ser FlexQube som en långsiktig partner för våra intralogistiska lösningar och är också glada att, som en av våra viktigaste innovativa leverantörer, kunna bjuda in dem till vår innovationsdag i Detroit i slutet av juli. Med FlexQube och det modulära konceptet ser vi ett starkt business case för förbättrad produktivitet och ergonomi i vår anläggning med en framtidssäker installation som gör det möjligt för oss att planera för en längre livslängd på materialhanteringsutrustningen."

"Nordamerika fortsätter att bidra starkt till vår övergripande tillväxt och Brose är ett företag som har tagit del av vårt företags vision och har samma övertygelse om hur vi bäst kan utforma och genomföra ett flexibelt och effektivt materialhanteringssystem", säger Anders Fogelberg, VD för FlexQube. "Vi ser också fram emot att dela några av våra mer futuristiska tankar om intralogistiska lösningar med Brose under innovationsdagen i slutet av juli. Det är viktigt för oss att samarbeta med branschledare som kan utmana våra idéer och ge oss feedback på nästa generation av produkter, fortsätter han.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Brose, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg 

anders.fogelberg@flexqube.com

+1 678 701 58 55

+46 702 86 06 74

Om Brose Fahrzeugteile GmbH & Co. KG

Brose är världens femte största familjeägda billeverantör. Företaget är en leverantör av mekatroniska system för dörrar, säten, elmotorer och elenheter som finns i vartannat nytt fordon runt om i världen idag. Företaget har idag mer än 25 000 anställda på 60 platser i 23 länder.

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 29 juni 2018 kl. 15.00 CET.

Tags:

Subscribe

Media

Media

Documents & Links