• news.cision.com/
  • Bona AB/
  • Bona prezintă un nou program de îngrijire profesională pentru lemn și pardoseli flexibile

Bona prezintă un nou program de îngrijire profesională pentru lemn și pardoseli flexibile

Report this content

Bazat pe un secol de experiență în domeniul tratării pardoselilor din lemn, noul program revoluționar de îngrijire a pardoselilor din lemn și flexibile de la Bona impune o nouă paradigmă în îngrijirea pardoselilor. Acest nou program oferă mult mai mult decât detergenți buni, și anume oferă profesioniștilor în îngrijirea pardoselilor îndrumări expert, produse și soluții sustenabile necesare pentru protejarea și întreținerea pardoselilor, care le asigură frumusețea un timp mai îndelungat.

Dezvoltat pentru profesioniști în domeniul curățării, îngrijitori, contractori de service pentru clădiri și contractori în domeniul pardoselilor tradiționale din lemn, acest program inovator permite proprietarului pardoselii să își protejeze în mod mai eficient investiția, revitalizând suprafețele pardoselilor prin metode noi și revoluționare.

De la pardoselile tratate cu ulei la cele finisate, Bona oferă soluții de îngrijire și întreținere rapide, de înaltă performanță și care aduc economii de timp. Programul include și o gamă de produse aprobate de FIBA, concepută special pentru pardoselile destinate sportului.

Ca parte a programului Bona Care, Bona oferă o posibilitate unică de a recondiționa sau a redecora pardoselile uzate sau deteriorate din cauciuc, PVC, poliuretan, vinil sau linoleum, eliminând necesitatea înlocuirii integrale a pardoselii. Acest lucru reduce timpul de inactivitate cu un procent impresionant de 50%, ceea ce duce la economii considerabile pentru proprietarii de pardoseli.

„Noul program Bona Care pentru pardoseli din lemn și flexibile oferă procese eficiente și asistență profesionistă, permițând contractorilor de service pentru clădiri să ofere servicii optime și îngrijire care extinde durata de utilizare a pardoselilor și le menține aspectul inițial un timp mai îndelungat. Avem convingerea că acest program va fi cu adevărat revoluționar pentru industrie,” spune dl Davide Cavalleri, Sales Manager Jan San & Rental EMEA/APAC.

Programul Bona Care include procese și produse ce permit toată gama de activități, de la renovarea și reacoperirea completă la curățarea zilnică, ce au ca rezultat prelungirea duratei de utilizare a pardoselii și aspectul proaspăt al acesteia. Programul poate fi utilizat în toate tipurile de medii – de la zone comerciale precum birouri și hoteluri, până la săli de sport și aeroporturi.

Programul complet Bona Care va fi lansat la expoziția Interclean de la Amsterdam, 15-18 mai.

Sunt atașate imagini cu rezoluție mare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Davide Cavalleri, Sales Manager Jan San & Rental EMEA/APAC, Bona

Tel +393453749316, sau e-mail: davide.cavalleri@bona.com

Despre Bona

Bona este o întreprindere familială înființată în 1919, care oferă produse pentru instalarea, întreținerea și recondiționarea pardoselilor din lemn. Bona are o cifră de afaceri de 2,3 miliarde SEK (224 milioane EUR) 2017. Sediul central este în Malmö, iar compania este reprezentată la nivel global de cele 17 filiale ale sale și de 70 de distribuitori.

www.bona.com
https://se.linkedin.com/company/bona-ab

Media

Media

Quotes

Noul program Bona Care pentru pardoseli din lemn și flexibile oferă procese eficiente și asistență profesionistă, permițând contractorilor de service pentru clădiri să ofere servicii optime și îngrijire care extinde durata de utilizare a pardoselilor și le menține aspectul inițial un timp mai îndelungat. Avem convingerea că acest program va fi cu adevărat revoluționar pentru industrie
Davide Cavalleri, Sales Manager Jan San & Rental EMEA/APAC