Creați propria poveste a lemnului – cu Bona Oil System

Sistemul inovator de ulei dezvăluie frumusețea naturală a pardoselilor din lemn

Malmö, Suedia, 6 iuni, 2019 – Astăzi, Bona AB, liderul mondial în instalarea, renovarea și întreținerea pardoselilor din lemn de esență tare din 1919, prezintă sistemul unic, natural, Bona Oil. Acest sistem inovator de ulei dezvăluie caracterul unic al oricărei pardoseli din lemn; de la plăcile late albe cu aspect minimalist proaspăt și curat, la parchetul clasic abordat în manieră contemporană și la nuanțele închise ale unei pardoseli încărcate cu istorie.

Gama completă Bona de uleiuri de împrospătare prioritizează sustenabilitatea și siguranța, atât pentru instalare, cât și pentru renovare. Produse din materiale vegetale cu niveluri deosebit de reduse de compuși organici volatili, uleiurile Bona sunt bazate pe ulei de in, ricin și șofrănel. Conținutul mare de ulei și conținutul redus de solvenți asigură un grad ridicat de impregnare, pentru pardoseli rezistente și protecție de lungă durată.

De la inspirație și sfaturi la măiestrie și întreținere, sistemul cuprinzător de uleiuri Bona răspunde așteptărilor de dezvăluire a caracterului unic al pardoselilor din lemn. Sistemul Bona Oil oferă una dintre cele mai largi game de opțiuni de pe piață, cu produse de ulei premium ce includ uleiuri 1K, 2K, uleiuri și substanțe de tratare pe bază de ceară.

„Datorită gamei largi de uleiuri Bona, putem oferi contractorilor, proprietarilor pardoselilor și distribuitorilor instrumentele necesare pentru crearea unei povești unice a pardoselilor din lemn, indiferent de tipul de pardoseală”, a declarat Patrik Mellnert, Product Manager, Bona AB. „Colorare și băițuire, aspect brut sau lăcuit, textură periată, vopsire și aplicare de strat de lac – Bona le are pe toate! Cu noul aspect de produs și sugestia de prezentare în magazin, am creat o ofertă mai ușor de înțeles.”

Sistemul Bona Oil este creat pentru utilizare cu Sistemul Bona, care include mașina de șlefuit versatilă, Bona FlexiSand 1.9, care poate șlefui grosier sau fin, poate peria și poate impregna uleiul pe suprafața pardoselii. În plus, utilizarea dispozitivului Bona FlexiSand cu discurile Bona’s Diamond Abrasives creează suprafețe perfecte, fără zgârieturi, care pregătesc pardoselile pentru aplicarea uleiului.

Bona oferă o mulțime de posibilități de colorare cu ulei aliniate tendințelor și viziunilor de design actuale.

Dezvoltate cu influențe din industria designului, inclusiv Institutul Pantone din domeniul culorilor, și liderul designului de interior, Elle Decor, produsele Bona oferă oricărei pardoseli variații numeroase de culori, texturi și expresii de lemn brut.

Despre Bona

Înființată în anul 1919, Bona este un inovator de vârf la nivel mondial, cu un sistem unic pentru tratarea pardoselilor din lemn. Prin intermediul filialelor și distribuitorilor avem prezență locală în peste 90 de țări, ceea ce ne permite să fim aproape de clienții noștri și de meseriași. Implicarea noastră pe termen lung și pasiunea pentru pardoselile din lemn ne permit să oferim rezultate de durată, sustenabile, care satisfac toate nevoile pardoselilor din lemn pentru profesioniști și proprietarii de pardoseli, deopotrivă.

Patrik Mellnert, Product Manager, Bona AB

Tel +46736557308; e-mail: Patrik.Mellnert@bona.com

Bona AB este o întreprindere familială fondată în 1919. Sediul central se află la Malmö, Suedia. Conceptul de afaceri al companiei Bona este de a asigura produse pentru instalarea, întreținerea și renovarea pardoselilor din lemn pe întreaga lor durată de utilizare. Bona este lider de piață în finisaje și tratamente de suprafață cu vânzări globale și filiale în 18 țări. Grupul are peste 500 de angajați în toată lumea și cifra de afaceri în 2016 a fost de aprox. 2,21 miliarde SEK (aprox. 225 milioane de euro). www.bona.com

Media

Media