• news.cision.com/
  • Bona AB/
  • Decorarea pardoselilor cu Bona Inspiration oferă pardoselilor din lemn un nou aspect și o nouă viață

Decorarea pardoselilor cu Bona Inspiration oferă pardoselilor din lemn un nou aspect și o nouă viață

Report this content

Cum puteți da unei vechi pardoseli din lemn un aspect nou și proaspăt?  Compania suedeză Bona, producătoare de produse de îngrijirea pardoselilor, a produs un nou concept pentru a-i convinge pe proprietari să își renoveze și să își modernizeze aspectul pardoselilor. Acesta se numește Bona Inspiration și include cinci aspecte elegante care reflectă tendințe actuale – toate fiind dezvoltate în cooperare cu specialista suedeză în analiza tendințelor, Cay Bond.

Renovăm sau înlocuim? Aceasta este o decizie dificilă pentru mulți proprietari de locuințe. Decorarea pardoselilor cu Bona Inspiration oferă o soluție unică. Aceasta oferă consumatorilor avantajele ambelor opțiuni prin oferta de noi și elegante aspecte – de la finisajele periate și tratate cu ulei la aspecte cum ar fi lemn pal lăcuit sau rustic întunecat – fără costul sau impactul de mediu generate de înlocuirea pardoselii.

Conceptul a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu renumita specialistă suedeză în analiza tendințelor, Cay Bond. Cay este de părere că locuința ilustrează identitatea personală mai mult decât orice altceva. „Pardoseala are un rol incredibil de important aici, iar o pardoseală restaurată inteligent poate aduce o schimbare dramatică a încăperii și a locuinței,” spune domnia sa.

Sub îndrumarea experienței și privirii dnei Cay, noua gamă oferă efecte vizuale aliniate tendințelor actuale. În plus, proprietarii nu sunt restricționați la modificări minore ale pardoselilor existente. Aceștia pot crea un efect periat sau tratat cu ulei și acolo unde nu exista înainte. 

Managerul de produs Bona, Patrik Mellnert, rezumă elegant acest lucru: „Utilizând Bona Inspiration pentru decorarea pardoselilor, puteți face lucruri magice în numai câteva ore.”

  • Conceptul include gama Nordic Shimmer, cu cele patru variante elegante ale sale, care captează spiritul nordic relaxat.
  • Pentru o selecție de trei aspecte rustice, care exprimă spiritul grădinii, alegeți Garden Atmosphere.
  • În schimb, New Modern este un stil pentru confort și exprimare de sine care depășește tendințele și tradițiile.
  • Malibu Dreams este esența Californiei: cald și ospitalier, rustic și cu spirit liber, dar mai presus de toate șic.
  • În sfârșit, există Touch of Grace, pentru momentele în care doriți calmul într-o viață tumultuoasă.

Directorul de retail marketing pentru EMEA și APAC, Jessica Nissander explică: „Am dorit să ușurăm misiunea proprietarilor de a schimba aspectul și senzația locuințelor lor, iar gama noastră de stiluri decorative a pardoselilor realizează acest lucru. Puteți alege între diverse aspecte și stiluri pentru a crea o senzație cu totul nouă, numai prin renovarea pardoseli.”

Bona oferă, de asemenea, un serviciu unic, care pune în legătură proprietarii cu parchetarii certificați Bona. „Acești experți calificați știu cu exactitate cum să folosească metodele noastre de șlefuire și periere, grundurile, uleiurile și vopselele,” spune Jessica.

Pentru mai multe informații contactați:

Jessica Nissander, Marketing Director Retail EMEA and APAC. +4640385500

www.bona.com

Sunt atașate imagini cu rezoluție mare.

Conceptul Bona Inspiration pentru decorarea pardoselilor este disponibil momentan în Europa și Asia. Conceptul va fi lansat în SUA la începutul anului 2019.

Despre Bona

Bona AB este o companie de familie înființată în 1919, care furnizează produse pentru instalarea, întreținerea și restaurarea pardoselilor din lemn. Bona are o cifră de afaceri de 2,3 miliarde SEK (2017). Sediul central este în Malmö, Suedia, iar compania este reprezentată la nivel global de cele 17 filiale ale sale și de 70 de distribuitori.

Despre Cay Bond

Cay Bond este o specialistă suedeză în analiza tendințelor, jurnalistă și scriitoare de renume internațional. Domnia sa se specializează în design și modă, iar activitatea sa presupune analiza mișcărilor socio-culturale pentru a înțelege corelarea și dezvoltarea designului și tehnologiei.

Quotes

Am dorit să ușurăm misiunea proprietarilor de a schimba aspectul și senzația locuințelor lor, iar gama noastră de stiluri decorative a pardoselilor realizează acest lucru. Puteți alege între diverse aspecte și stiluri pentru a crea o senzație cu totul nouă, numai prin renovarea pardoseli
Jessica Nissander, Marketing Director Retail EMEA and APAC