Heinäkuun olut: Galactic Blonde 5,1 %

OlutHuoneissa viihtyy heinäkuussa herkullisen vaaleaverikön seurassa, kun Norjasta käsin panimotaikojaan tekevä Nøgne Ø tuo hanoihin todellisen taidonnäytteensä. Vaalea, raikas ja helposti juotava blonde ale sopii paremmin kuin hyvin kesäiseksi janonsammuttajaksi.

Nøgne Ø on kunnostautunut vuonojen maan pienpanimo-osaamisen uranuurtajana. OlutHuoneiden heinäkuun hanaoluena laskettava Galactic Blonde on osoitus panimon vankasta osaamisesta. Blonde ale -oluttyyliä edustava juotava on aleille tyypillisen hedelmäinen, kauniin vaalea ja kesäisen raikas tuttavuus. Galactic Blonde sopii moneen makuun ja kerrassaan helppo juotava, josta kuitenkin löytää paljon mielenkiintoisia sävyjä.

Blonde alet ovat IPA-oluita kevyemmin humaloituja, mutta kuitenkin luonteikkaita. Galactic Blonde on humaloitu tšekkiläisillä Saaz-, slovenialaisilla Bobek- ja amerikkalaisilla Cascade-lajikkeilla. Oluen aromeihin syntyy viehättävää omaleimaisuutta kuivahumaloinnissa käytetystä australialaisesta Galaxystä – se tuo olueen häivähdyksen trooppista hedelmäisyyttä, passiohedelmää ja ananasta.

Galactic Blonde on saatavilla heinäkuun ajan HOK-Elannon OlutHuoneissa hintaan 8,40 €/0,4 l ja S-Etukortilla hintaan 7,90 €/0,4 l.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fiLisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 600 000 asiakasomistajaa.
Vuosittainen liikevaihto on 1,9 mrd. euroa, ja yritys työllistää noin 5 500 henkilöä.
HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla 320 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja.
Lisäksi HOK-Elanto on maan suurimpia ravintola-alan toimijoita.
www.hok-elanto.fi

Tags:

Media

Media

Documents & Links