KONGSBERG-teknologi til MNOK 125 valgt til to nye Eversendai offshore Jack-up konstruksjonsfartøy

Kongsberg Maritime har blitt valgt til å levere en komplett løsning for elektro-, instrument- og telekommunikasjonsløsning (EIT), fremdriftssystem, sikkerhetssystemer, automasjonsløsning og dynamisk posisjonering til to nye Gusto NG-2500X DP II offshore Jack-up konstruksjonsfartøy. Fartøyene eies av Vahana Offshore Pte Ltd, Singapore. Kontraktene er tildelt av verftet Eversendai Offshore RMC FZE som skal bygge fartøyene. Verftet er lokalisert i RAK Maritime City, Ras Al Khaimah i de Forente Arabiske Emirater.

Kongsberg Maritimes leveranse inkluderer omfattende engineering- og integrasjonstjenester.

- Ved å kombinere teknologi og EIT-styrkene til Kongsberg Maritime kan vi tilby kunden et enkelt kontaktpunkt som leverer flere tjenester og utstyr, sier Geir Håøy, Administrerende Direktør i Kongsberg Maritime.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Geir Håøy, Administrerende Direktør, Kongsberg Maritime, +47 958 85 414.

Gunvor Hatling Midtbø, Kommunikasjonssjef, Kongsberg Maritime, +47 992 14 209, ghm@kongsberg.com.

KONGSBERG (OSE-ticker: KOG) er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart. KONGSBERG har cirka 7 700 medarbeidere i mere enn 25 land og hadde i 2014 driftsinntekter på 16,6 milliarder kroner.

Tags:

Subscribe

Media

Media