Η LIQUI MOLY χορηγός του Hellas Rally

Αγώνες μοτοσικλέτας στην Ελλάδα

Μάιος 2017 – Το Hellas Rally έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια μεγάλη διοργάνωση για τους φίλους του εκτός δρόμου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος, αναμένονται περισσότερες από 300 συμμετοχές και οι αναβάτες θα διασχίσουν με τις μοτοσικλέτες και τα quad τους την Ελλάδα στη διάρκεια μίας εβδομάδας. Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λιπαντικά και τα πρόσθετα είναι χορηγός του αγώνα.

«Το Hellas Rally προσελκύει στον τόπο διεξαγωγής του δεκάδες χιλιάδες θεατές και θα μεταδοθεί σε πολλές χώρες», δήλωσε ο Tim Braun, ο οποίος είναι υπεύθυνος στη LIQUI MOLY ως περιφερειακός διευθυντής εξαγωγών για τις δραστηριότητες στην Ελλάδα. «Έτσι, ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε το brand μας ακόμη πιο γνωστό.» Το Hellas Rally θα ξεκινήσει στις 21 Μαΐου. Ο αγώνας διεξάγεται κατά κύριο λόγο σε ορεινές περιοχές. Οι ημερήσιες διαδρομές καλύπτουν από 160 ως 250 χιλιόμετρα και θα είναι, σχεδόν αποκλειστικά, εκτός δρόμου.

«Οι οδηγοί μοτοσικλέτας μάς γνωρίζουν κυρίως από το MotoGP, αλλά τα καταφέρνουμε εξίσου καλά και εκτός δρόμου», λέει ο Tim Braun. Πράγματι, η LIQUI MOLY διαθέτει μια ξεχωριστή σειρά λαδιών μόνο για χωμάτινες μηχανές, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκτός δρόμου οδήγησης. Επίσης, η LIQUI MOLY συνεργάζεται με την Beta. Η κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών διαθέτει όλες τις μηχανές της με λάδια LIQUI MOLY.

Η συμμετοχή στο Hellas Rally αντανακλά επίσης την επιτυχία της επιχείρησης στην Ελλάδα. Ο Tim Braun δηλώνει: «Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αυξάνουμε κάθε χρόνο εδώ τον κύκλο εργασιών και τα μερίδια αγοράς μας. Η Ελλάδα είναι για μας μια ιστορία απόλυτης επιτυχίας».

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media