Η LIQUI MOLY κερδίζει τίτλο

Report this content

Για πρώτη φορά, οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού Sport Auto ανέδειξαν τη LIQUI MOLY ως την καλύτερη μάρκα λαδιών

Οκτώβριος 2017 – Αυτή τη χρονιά πιάσαμε την πρωτιά. Στο παρελθόν, στην ερώτηση του γερμανικού περιοδικού Sport Auto προς τους αναγνώστες του για την καλύτερη μάρκα λαδιών, η LIQUI MOLY κατέληγε πάντα στη δεύτερη θέση. Τώρα η μεσαία επιχείρηση κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στην προτίμηση των αναγνωστών.

«Αυτή είναι μια μεγάλη διάκριση για μας», δήλωσε ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ στη LIQUI MOLY. «Ειδικά για ένα τεχνολογικό προϊόν όπως είναι το λάδι του κινητήρα, το οποίο κάνει τη δουλειά του στον κινητήρα χωρίς να φαίνεται, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο οδηγός να μπορεί να εμπιστευτεί την επωνυμία.» Επίσης, στην κατηγορία των προϊόντων φροντίδας, η LIQUI MOLY μεταπήδησε από την τρίτη στη δεύτερη θέση. Για τους αναγνώστες του Sport Auto που κλίνουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η δέσμευση της LIQUI MOLY στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τη βοήθησε σίγουρα στην πορεία της προς την πρωτιά.

Η διάκριση από το Auto Sport δεν ήταν η πρώτη ψηφοφορία αναγνωστών που κέρδισε η LIQUI MOLY. Ήδη από την άνοιξη, οι αναγνώστες των Auto Bild, Auto Motor und Sport, Auto Zeitung και Motor Klassik είχαν αναδείξει τη LIQUI MOLY ως την καλύτερη μάρκα λαδιών. Το γεγονός ότι μια μεσαία επιχείρηση μπορεί να καθιερωθεί στις ψηφοφορίες αναγνωστών ενάντια στους κολοσσούς του κλάδου, «δεν είναι κάτι το αυτονόητο», δηλώνει ο Peter Baumann. «Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από τον καθέναν μας ξεχωριστά, ώστε να προσφέρουμε στους οδηγούς αυτοκινήτων απόλυτα κορυφαία ποιότητα.»

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media