Η σωστή δόση κατά της φθοράς

Report this content

Motorbike MoS2-Shooter από τη LIQUI MOLY

Οκτώβριος 2017 – Οι μοτοσικλέτες ανεβάζουν υψηλούς αριθμούς στροφών και, συνεπώς, η προστασία από τη φθορά παίζει σημαντικό ρόλο. Για όποιον θέλει να δώσει στη μηχανή του την αναγκαία έξτρα προστασία, η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λιπαντικά και τα πρόσθετα φέρνει τώρα στην αγορά το Motorbike MoS2-Shooter.

Η συσκευασία περιέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα για το δοχείο λαδιού. Η προστασία που προσφέρει το Motorbike MoS2-Shooter βασίζεται στο MoS2. Πρόκειται για ένα στερεό λιπαντικό, παρόμοιο με τον γραφίτη. Το MoS2 επικάθεται πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες και αποτρέπει την άμεση επαφή δύο μεταλλικών στοιχείων. Λίγο μετά την εκκίνηση και ενώ το λάδι δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλα τα μέρη του κινητήρα, το Motorbike MoS2-Shooter φροντίζει για μια αξιόπιστη λίπανση. Προσφέρει επίσης έξτρα προστασία σε υψηλές καταπονήσεις του κινητήρα και απώλεια λαδιών. Ακόμη και σε συνθήκες καθημερινής λειτουργίας, περιορίζει τις τριβές στον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο, η μηχανή απολαμβάνει μεγαλύτερη ιπποδύναμη στο δρόμο και καταναλώνει λιγότερη βενζίνη.

Το Motorbike MoS2-Shooter δεν προορίζεται μόνο για τετράχρονους κινητήρες, αλλά και για δίχρονους. Τα σωματίδια του MoS2 είναι τόσο μικροσκοπικά, που διαπερνούν χωρίς πρόβλημα ακόμη και τα πιο λεπτά φίλτρα. Το πρόσθετο μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται σε μηχανάκια με υγρό συμπλέκτη.

Η σειρά προϊόντων Shooter της LIQUI MOLY περιλαμβάνει πρόσθετα τα οποία είναι προσαρμοσμένα στους όγκους βενζίνης και λαδιού των μοτοσικλετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το περιεχόμενό τους, χωρίς να παραμένουν μικρές ποσότητες που δεν είναι καθόλου πρακτικές και πρέπει κάπου να αποθηκευτούν. Το MoS2-Shooter είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας προϊόντων Shooter, η οποία προσφέρει με το 4T Shooter ένα πρόσθετο καθαρισμού για το σύστημα βενζίνης, με το Speed Shooter ένα πρόσθετο για περισσότερη ισχύ και με το Engine Flush Shooter ένα πρόσθετο για τον καθαρισμό του κυκλώματος λαδιού.

Όλα τα πρόσθετα Shooter διατίθενται σε ένα πρακτικό αποσπώμενο κιβώτιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκθετήριο πάγκου. Από τώρα όμως διατίθενται όλα τα τέσσερα Shooter σε ένα ξεχωριστό εκθετήριο πάγκου. Έτσι, επιτυγχάνεται η πώληση όλης της σειράς Shooter με τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media