Νέο ειδικό λάδι για τα καινούργια μοντέλα της Ford

Η LIQUI MOLY λανσάρει στην αγορά το Special Tec F 0W-30

Ιανουάριος 2017 – Η εξέλιξη των κινητήρων θέτει διαρκώς υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με το λάδι. Έτσι, το λιπαντικό γενικής χρήσης έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε ένα ιδιαιτέρως εξειδικευμένο, ρευστό ανταλλακτικό, το οποίο, επιπλέον, κάνει μόνο για συγκεκριμένους κινητήρες. Για την τρέχουσα σειρά ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων TDCi της Ford, η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια λανσάρει τώρα στην αγορά ένα νέο λάδι: το LIQUI MOLY Special Tec F 0W-30.

Το λάδι πληροί το πρότυπο «Ford WSS-M2C 950-A» της Ford και αναπτύχθηκε ειδικά για τα ντιζελοκίνητα αυτοκίνητα TDCi από το έτος κατασκευής 2014. Με ιξώδες χαμηλών θερμοκρασιών 0W, πρόκειται για ένα πραγματικά λεπτόρρευστο λάδι, το οποίο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Ταυτόχρονα όμως, προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασίας από τη φθορά, ακόμη και για αυτοκίνητα με αυτόματο σύστημα εκκίνησης-διακοπής του κινητήρα.

Η σειρά Special Tec της LIQUI MOLY περιλαμβάνει λάδια κινητήρων τα οποία είναι κατάλληλα μόνο για πολύ συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Το «F» στην ονομασία υποδεικνύει ότι το λάδι προορίζεται για μοντέλα της Ford. Παράλληλα με το νέο λάδι αυτοκινήτων Ford, κυκλοφορεί ήδη και ένα δεύτερο λάδι για παλιότερα μοντέλα της ίδιας μάρκας: το Special Tec F 5W-30.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2015 τα 441 εκατομμύρια ευρώ.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media