Χημικά εργαλεία για τη μοτοσικλέτα

Report this content

Οι καινοτομίες της LIQUI MOLY στην EICMA

Οκτώβριος 2017 – Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια κινητήρων και τα πρόσθετα έρχεται στην EICMA, τη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο, με μια ολόκληρη σειρά νέων προϊόντων: ένα καθαριστικό φίλτρου αέρα, ένα προστατευτικό φθοράς και δύο λάδια για αμορτισέρ. «Επεκτείνουμε διαρκώς τη γκάμα προϊόντων μας για μοτοσικλέτες», δήλωσε ο Carlos Travé, ο οποίος είναι υπεύθυνος στη LIQUI MOLY για τα δίτροχα.

Το Motorbike MoS2-Shooter περιορίζει τις τριβές στον κινητήρα και τον προστατεύει από τη φθορά. Το MoS2 είναι ένα στερεό λιπαντικό, παρόμοιο με τον γραφίτη, που επικάθεται πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες και αποτρέπει την άμεση επαφή δύο μεταλλικών στοιχείων. Λίγο μετά την εκκίνηση και ενώ το λάδι δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλα τα μέρη του κινητήρα, το Motorbike MoS2-Shooter φροντίζει για μια αξιόπιστη λίπανση. Προσφέρει επίσης έξτρα προστασία σε υψηλές καταπονήσεις του κινητήρα και απώλεια λαδιών. Ακόμη και σε συνθήκες καθημερινής λειτουργίας, περιορίζει τις τριβές στον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο, η μηχανή απολαμβάνει μεγαλύτερη ιπποδύναμη στο δρόμο και καταναλώνει λιγότερη βενζίνη.

Το νέο καθαριστικό φίλτρου αέρα της LIQUI MOLY για μοτοσικλέτες είναι ένα ειδικό μέσο καθαρισμού για φίλτρα αέρα από αφρώδες υλικό. Πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό που αναμειγνύεται με νερό και είναι βιοαποικοδομήσιμο. Είναι πολύ αποδοτικό, διαλύει προσεκτικά τη σκόνη, τα λάδια και τα γράσα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους του αφρώδους υλικού. Στο πρόγραμμα προστίθενται επίσης τα δύο νέα λάδια για αμορτισέρ. Το ένα είναι ορυκτό, ενώ το άλλο πλήρως συνθετικό. Ο Carlos Travé λέει: «Προσφέρουμε στον οδηγό μοτοσικλέτας μια ολοκληρωμένη γκάμα χημικών προϊόντων για δίτροχα, όλα από την ίδια πηγή και συμβατά μεταξύ τους».

Επίσης, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 1 μ.μ. οι δύο οδηγοί του Moto2 Sandro Cortese και Marcel Schrötter θα βρίσκονται στο περίπτερο για να μοιράσουν αυτόγραφα. Οι μηχανές τους, όπως και όλες οι υπόλοιπες μηχανές στο Moto2 και Moto3, θα χρησιμοποιούν λάδια της LIQUI MOLY.

Η EICMA θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 12 Νοεμβρίου στο Μάιλαντ. Η LIQUI MOLY θα βρίσκεται στην αίθουσα 15 στο περίπτερο U47.

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 1620 7701
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de
LIQUI MOLY GmbH | Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media