Υψηλές επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

Report this content

Το νέο Motorbike 4T 5W-40 HC Street από τη LIQUI MOLY

Δεκέμβριος 2017 – Η γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια κινητήρων και τα πρόσθετα LIQUI MOLY ανέπτυξε για την καθημερινή χρήση ένα οικονομικό προϊόν με βάση το λάδι για τις αγωνιστικές σειρές Moto2 και Moto3. «Το νέο Motorbike 4T 5W-40 HC Street προσφέρει μια εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης», δήλωσε ο Carlos Travé, Γενικός Διευθυντής για τα δίτροχα στη LIQUI MOLY.

Το νέο Motorbike 4T 5W-40 HC Street είναι ο μικρός αδελφός του Motorbike 4T 5W-40 Street Race, του λαδιού δηλαδή που χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες στις αγωνιστικές του Moto2 και Moto3. Πρόκειται για ένα λάδι με πολύ μεγάλη απόδοση το οποίο δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να εμφανίζει αδυναμίες ακόμη και στην αγωνιστική πίστα. «Αυτή η ικανότητα ακραίων επιδόσεων είναι σημαντική πάνω στην πίστα και για τους οδηγούς αγώνων», λέει ο Carlos Travé. «Ο μέσος οδηγός δεν βασίζεται όμως σε αυτό.»

Γι' αυτόν, η LIQUI MOLY δημιούργησε από το λάδι της αγωνιστικής σειράς ένα λάδι καθημερινής χρήσης. Δεν είναι τόσο ισχυρό και γι' αυτό είναι σαφώς φθηνότερο. Αν και δεν χρησιμοποιείται στους αγώνες Moto2 και Moto3, το λάδι αυτό εμπερικλείει όλες τις εμπειρίες από την αγωνιστική πίστα. Ο Carlos Travé λέει: «Με αυτό θέλουμε να προσφέρουμε υψηλές επιδόσεις σε χαμηλή τιμή.».

Το νέο Motorbike 4T 5W-40 HC Street συμμορφώνεται φυσικά με τις γενικές προδιαγραφές JASO MA2 για τις μοτοσικλέτες, αλλά φέρει επιπλέον την πιο καινούργια έγκριση API SN.

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 1620 7701
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de
LIQUI MOLY GmbH | Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media