Μήνας ρεκόρ για τη LIQUI MOLY

Ο τζίρος της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα άγγιξε τον Μάρτιο τα 49 εκατ. ευρώ

Απρίλιος 2017 – Χρυσές δουλειές για τη LIQUI MOLY. Η γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα σημείωσε τον Μάρτιο τον υψηλότερο μηνιαίο τζίρο στην ιστορία της: 49,2 εκατ. ευρώ. «Με τέτοια νούμερα, το 2017 δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY.

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τον τελευταίο μήνα ρεκόρ. Μόλις τον προηγούμενο Νοέμβριο η LIQUI MOLY είχε πετύχει με 45,5 εκατ. ευρώ τον έως τώρα κορυφαίο τζίρο της. Τον Μάρτιο καταρρίφθηκε το προηγούμενο ρεκόρ κατά 8%. Αυτή η θετική τάση χαρακτηρίζει ολόκληρο το τρίμηνο. Με τζίρο 126,1 εκατ. ευρώ και ανάπτυξη της τάξης του 11% σε σχέση με τους πρώτους τρεις μήνες του προηγούμενου έτους, αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο τρίμηνο όλων των εποχών.

Η LIQUI MOLY βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε τροχιά ανάπτυξης. Από το 2009, ο τζίρος έχει υπερδιπλασιαστεί. Σύμφωνα με τον Ernst Prost, όλα τα παραπάνω δεν θεωρήθηκαν ποτέ κάτι το δεδομένο: «Η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της, αλλά την κατακτούμε με κόπο, μέρα με τη μέρα, ξανά και ξανά. Το να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας είναι το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε.»

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media