Ιδιαίτερα αυτοκίνητα και γυμνό

Report this content

Η LIQUI MOLY δημοσιεύει το ερωτικό της ημερολόγιο για το 2018 – και δύο ακόμη ημερολόγια τοίχου

Οκτώβριος 2017 – Ιδιαίτερα αυτοκίνητα και γυμνό – σε αυτό το μήκος κύματος κινείται το ερωτικό ημερολόγιο για το 2018 που κυκλοφόρησε ήδη από τη LIQUI MOLY, τη γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα κινητήρων. Οι φωτογραφήσεις έγιναν στο συνεργείο βελτιώσεων Hamann. Η Hamann φρόντισε να μην τραβούν το βλέμμα μόνο τα μοντέλα, αλλά και τα μοναδικά αυτοκίνητα.

Ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής λαδιών και το συνεργείο βελτιώσεων υπάρχει μια μακροχρόνια και στενή συνεργασία. Οι δύο εταιρείες απέχουν μεταξύ τους μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Οι φωτογραφήσεις για το ημερολόγιο έγιναν το καλοκαίρι. Χρειάστηκε μία εβδομάδα μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι λήψεις. Από αυτές, προέκυψε ένα ιδιαίτερα «πλούσιο» ημερολόγιο, το οποίο ξεκινά ήδη από το Δεκέμβριο και περιλαμβάνει 13 μήνες.

Παράλληλα με το πραγματικά ερωτικό ημερολόγιο, υπάρχει και μια πιο «σεμνή» έκδοση, με λιγότερο γυμνό. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ημερολογίου είναι ότι έχει τα ίδια θέματα με το ερωτικό ημερολόγιο, μόνο που οι κοπέλες φορούν περισσότερα ρούχα. Όποιος πάλι πιστεύει ότι οι αιθέριες υπάρξεις αποσπούν την προσοχή από τα αυτοκίνητα, καλύτερα να προτιμήσει το ημερολόγιο μηχανοκίνητου αθλητισμού της LIQUI MOLY, στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι πλευρές των αγώνων ταχύτητας, σε δύο τροχούς, σε τέσσερις τροχούς, ακόμη και στο νερό.

Το ερωτικό ημερολόγιο είναι ένα αποκλειστικό δώρο για επαγγελματικούς συνεργάτες της LIQUI MOLY. Κάποιος μπορεί επίσης ως ιδιώτης να αποκτήσει ένα αντίτυπο. Ορισμένα ημερολόγια προορίζονται για ελεύθερη διάθεση και η παραγγελία τους μπορεί να γίνει από το Teamshop της LIQUI MOLY στη διεύθυνση http://www.liqui-moly-teamshop.de/.

Ενημέρωση για εκδοτικούς οίκους: Διαθέτουμε ευχαρίστως ορισμένα αντίτυπα για κληρώσεις. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, ενημερώστε μας.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media