A LIQUI MOLY a Hahn Racing csapatot támogatja a Truck Európa-bajnokságon

Jochen Hahn a kenőanyag-specialistával együtt címvédésre készül

2017. május – A LIQUI MOLY és Jochen Hahn Európa-bajnok közösen indul a FIA European Truck Racing Championship új szezonjában. A német kenőanyag-specialista támogatja a Hahn Racing csapatát a címvédésben. Május 14-én az ausztriai Spielbergben kezdődik az új szezon.

Németország legkedveltebb olajmárkája látja el Jochen Hahn többszörös Európa-bajnokot és csapatát olajokkal, zsírokkal és egyéb termékekkel a három versenykamion szervizeléséhez és ápolásához. "A FIA Versenykamion Európa-bajnokságával történő együttműködés teszi teljessé az idei motorsport szponzorációt", mondja Peter Baumann, aki a LIQUI MOLY globális marketingjéért felelős. A cég már részt vesz a túraautó-sportban és a motorkerékpár-világbajnokságban.

"Jochen Hahn az elmúlt évek legsikeresebb kamionpilótáinak egyike. Tökéletes, és egyúttal szimpatikus márkanagykövet, akivel együtt szeretnénk előre mozdítani globális haszongépjármű programunkat", mondja Peter Baumann. "A versenykamion Európa-bajnokságon keresztül pontosan a célcsoportunkat tudjuk megszólítani. Ezért döntöttünk egy újabb nemzetközi motorsport széria mellett, és itt is a márka ismertségének növelésébe fektetünk be."

A motorsport a határok kitapasztalásának, néha pedig túlszárnyalásának terepe. "Ezért rendkívül fontos a komponensek megbízhatósága és minősége. A motorolajnak központi szerep jut", hangsúlyozza Jochen Hahn. "A LIQUI MOLY az abszolút csúcsminőséget biztosítja, és nagyon sok szakmai ismerettel járul hozzá a sikerhez. Ez bizonyára segít majd a címvédéshez vezető úton."

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

A LIQUI MOLY-ról
Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször válaszották meg a legjobb olajmárkává. A tulajdonos Ernst Prost által vezetett cég a világ 120 országában értékesíti termékeit, és a 2016-ös évben 489 millió eurós árbevételt realizált.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media