A LIQUI MOLY továbbra is Németország legkedveltebb olajmárkája

A négy nagy német autós magazin olvasói idén is az első helyre emelték a LIQUI MOLY-t

2017. április – négy közvéleménykutatás, négy cím, egy sorozat: a LIQUI MOLY Németország legnépszerűbb olajmárkája. Ahogyan korábban is, a négy nagy német autós magazin olvasói a legjobb olajmárkával kapcsolatos kérdésre a LIQUI MOLY-t adták válaszul. "Amikor 2011-ben elnyertük az első két csúcshelyezést, nem számítottunk arra, hogy sorozatgyőztessé válunk majd", mondta Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezető tulajdonosa.

A hét évvel ezelőtti első címszerzés óta a kenőanyagcég 26-szor került a dobogó csúcsára. Ez a siker átterjedt a szakmédiára is. Ott a LIQUI MOLY további olvasói szavazásokat nyert meg. Azóta több, mint 30 további cím társult hozzá. "Az autósok és a szakmai közönség tudatában nem egyszeri csoda vagyunk, hanem sorozatgyőztessé váltunk a pontozótábla élén", hangsúlyozta Ernst Prost. Számára az éves olvasói közvéleménykutatások fontos hangulatképet mutatnak.

A négy vezető autós magazin évente megkérdezi olvasóit, hogy véleményük szerint melyek a legjobb autók és autós termékek. A 2,8 millió olvasóval rendelkező "Auto Motor und Sport" Németország második legnagyobb autós újságjaként indította a sort. A legjobb márkákkal kapcsolatos kérdésre a kenőanyagok kategóriában elsöprő többség választotta a LIQUI MOLY-t – 2011 óta töretlenül. Az ápolószerek kategóriájában a LIQUI MOLY második helyezést ért el. Ezt követően az Auto-Zeitung következett ugyanilyen eredménnyel: Hetedik egymást követő éve első helyezés a kenőanyagoknál, az ápolószerek között pedig második helyezés.

Ezt követően Németország legnagyobb autós magazinja mutatta be eredményeit: Az "Auto Bild" 3,4 millió olvasója döntött "minden kategória legjobb márkáiról". A LIQUI MOLY-t hatodjára választották meg a "Jó kenőanyagok az autóhoz" kategória 1. helyére.

A sorozat megkoronázására a "Motor Klassik" adott alkalmat. A Special-Interest kiadvány olvasói szintén a legjobb márkának válaszották a LIQUI MOLY-t a kenőanyag kategóriában. Szintén 2012 óta megszakítás nélkül.

"Nyolc millió olvasó bizalma nem a véletlen műve, különösen nem ilyen hosszú időn keresztül. Ez a kemény és következetes munka gyümölcse", mondta Ernst Prost. Ebbe beletartozik a márkaismertség kiépítése is. "A motorsport szponzorálása magától értetődő számunkra. Tovább feszítjük a húrt, és nemzetközi télisport rendezvényeken is szerepet vállalunk, hogy márkánk egész évben szem előtt legyen." Májusban a LIQUI MOLY a Németországban és Franciaországban megrendezésre kerülő jégkorong-világbajnokságon hirdet.

Ernst Prost: "A jövőben is első helyen akarunk maradni. A közvéleménykutatások eredményeit más piacokon is élénk figyelem övezi, és a világmárkává válásunk fontos elemét képezik."

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

A LIQUI MOLY-ról
Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször válaszották meg a legjobb olajmárkává. A tulajdonos Ernst Prost által vezetett cég a világ 120 országában értékesíti termékeit, és a 2016-ös évben 489 millió eurós árbevételt realizált.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media

Documents & Links