Πίσω από κάθε μοτοσυκλέτα Rieju υπάρχει η LIQUI MOLY

Η κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών και η εταιρεία παραγωγής λαδιών επισφραγίζουν τη συνεργασία τους

Ιούνιος 2017 – Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που ειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα κινητήρων επεκτείνει τη συνεργασία της με κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Από σήμερα και οι μοτοσυκλέτες της ισπανικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών Rieju θα βγαίνουν από το εργοστάσιο με λάδι της LIQUI MOLY. «Είναι μια σημαντική διάκριση για εμάς, όταν εμπιστεύονται την ποιότητά μας όχι μόνο οι οδηγοί των μοτοσυκλετών, αλλά και οι κατασκευαστές», είπε ο κ. Carlos Travé, υπεύθυνος του τμήματος μοτοσυκλετών της LIQUI MOLY.

Εδώ και τρία χρόνια η LIQUI MOLY συνεργάζεται με τη Beta στην Ιταλία. Και εκεί όλες οι μοτοσυκλέτες βγαίνουν από το εργοστάσιο με λάδι LIQUI MOLY. Η απόφαση της Rieju να επιλέξει τη LIQUI MOLY είναι το επόμενο βήμα στον κλάδο OEM.

«Με τη δραστηριότητά της στο MotoGP η LIQUI MOLY έχει εδραιώσει τη φήμη της στον τομέα των μοτοσυκλετών», είπε ο κ. Jordi Riera, Διευθύνων Σύμβουλος της Rieju. Όλες οι ομάδες στις κατηγορίες Moto2 και Moto3 οδηγούν με λάδι της LIQUI MOLY. «Χαιρόμαστε που βρήκαμε έναν συνεργάτη, ο οποίος να είναι εξίσου ασυμβίβαστος σε ό,τι αφορά την ποιότητα.»

Για αυτόν τον λόγο, η συνεργασία δεν θα περιοριστεί μόνο σε προϊόντα για τις καινούριες μοτοσυκλέτες. Και οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν εμφανίσεις σε εκθέσεις, προωθητικές ενέργειες και εμπορικές δραστηριότητες. Πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβεται μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για την αξιοποίηση συνεργικών δράσεων και την αύξηση του αμοιβαίου κέρδους.

Όπως και στον τομέα των αυτοκινήτων, έτσι και στις μοτοσυκλέτες η LIQUI MOLY ακολουθεί πιστά την ίδια φιλοσοφία προσφέροντας μια ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων. Για αυτό τον λόγο, δεν παρέχει μόνο λάδια και πρόσθετα κινητήρων, αλλά και λάδια για πιρούνια και συστήματα μετάδοσης, σπρέι αλυσίδων, προϊόντας φροντίδας για δερμάτινες ταπετσαρίες και πολλά άλλα. Όλα από έναν προμηθευτή, πλήρως συμβατά μεταξύ τους και προσαρμοσμένα για χρήση σε μοτοσυκλέτες.

Σχετικά με τη RIEJU
Έχοντας ιδρυθεί το 1942 η RIEJU προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή μοτοσικλετών: Off-Road και Supermoto (MRT, MARATHON, Tango) καθώς και κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία 50 cc (δίχρονες μοτοσυκλέτες) και 125 cc (τετράχρονες μοτοσυκλέτες). Σπορ μοτοσυκλέτες, όπως η οικογένεια RS3 και τα σκούτερ RS και BLAST. Ως νέα γραμμή προϊόντων προστέθηκαν οι E-Bikes. Όλες αυτές οι δίχρονες μοτοσυκλέτες έχουν πολλούς φαν στη Γερμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ισπανία από μια ισχυρή και με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση επιχείρηση. Κάθε χρόνο παράγονται πάνω από 10.000 οχήματα.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών της άγγιξε το 2016 τα 489 εκατομμύρια ευρώ.

Media

Media