Kemično orodje za motorna kolesa

Report this content

Podjetje LIQUI MOLY bo na sejmu EICMA predstavilo novosti

Oktober 2017 – Nemški strokovnjak za motorna olja in dodatke, podjetje LIQUI MOLY, prihaja na sejem EICMA, največji sejem za motorna kolesa, s celo vrsto izdelkov: s čistilom za zračni filter, z zaščito pred obrabo in z dvema oljema za amortizerje. »Neprestano nadgrajujemo naš sortiment izdelkov za motorna kolesa,« pravi Carlos Travé, ki je v podjetju LIQUI MOLY odgovoren za posel z dvokolesniki.

Dodatek Motorbike MoS2-Shooter zmanjšuje trenje v motorju in ga ščiti pred obrabo. MoS2je trdno mazivo, podobno kot Graphit. MoS2se oprime kovinskih površin in preprečuje neposreden stik kovine s kovino. Takoj po zagonu, ko olje še ne doseže vseh mest v motorju, dodatek MoS2-Shooter zagotovi zanesljivo mazanje. Ponuja tudi dodatno zaščito pri visoki obremenitvi motorja in pri pomanjkanju olja. Pri vsakodnevnem delovanju prav tako zmanjšuje trenje v motorju. Motor lahko doseže več konjskih moči in porabi manj bencina.

Posebno sredstvo za zračni filter iz penaste mase je novo čistilo podjetja LIQUI MOLY za zračni filter motornih koles. Gre za koncentrat čistila, ki ga lahko mešamo z vodo in je biološko razgradljiv. Sredstvo je zelo močno, nežno odstrani prah, olje in maščobo, ne da bi poškodovalo pore penaste mase. Novost sta tudi obe olji za amortizerje. Eno je mineralno, drugo popolnoma sintetično. Carlos Travé: »Motoristom ponujamo celoten sortiment kemičnih sredstev za dvokolesnike, vse na enem mestu in medsebojno usklajeno.«

Poleg tega bosta v sredo 8. novembra ob 13. uri na razstavnem prostoru avtograme delila oba voznika Moto2, Sandro Cortese in Marcel Schrötter. Za svoje motorje uporabljata olja LIQUI MOLY, tako kot to počno ostali v Moto2 in Moto3.

Sejem EICMA bo potekal od 7. do 12. novembra v Milanu. LIQUI MOLY bo v dvorani 15 na razstavnem prostoru U47.

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 1620 7701
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de
LIQUI MOLY GmbH | Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.

Media

Media