Különleges autók és meztelen bőr

Report this content

A LIQUI MOLY közzéteszi 2018-as erotikus naptárát - és két további falinaptárat.

2017. október – Különleges autók és meztelen bőr – a német motorolaj és adalék specialista LIQUI MOLY most közzétett, 2018-as erotikus naptára ebben a térben mozog. A felvételek a Hamann tuningműhelyben készültek. A Hamann gondoskodott arról, hogy a modelleknek egyedülálló autókkal keljen megosztozniuk a figyelmen.

Az olajgyártó és a tuningműhely között már sok éve áll fenn együttműködés. A két cég mindössze félórányi autóútra található egymástól. A naptárhoz nyáron készítették a fényképeket. A fotózás egy hetet vett igénybe. Az eredmény egy különösen "hosszú" naptár lett, mely már decemberben kezdődik, és 13 hónapot ölel fel.

Az erotikus naptár mellett készült egy enyhített verzió is, melyben kevesebb meztelen bőr látható. A különlegesség: A lány-naptár ugyanazokat a motívumokat mutatja, mint az erotikus naptár, csak több ruhával. Aki úgy gondolja, hogy a szépségek csak zavarják a rálátást az autókra, az jobban jár a LIQUI MOLY motorsport-naptárával, mely minden oldalról bemutatja a versenysportot, kettő és négy keréken, sőt a vízen is.

Az erotikus naptár exkluzív ajándék a LIQUI MOLY üzleti partnerei számára. Lehetőség van magánszemélyként is hozzájutni egy példányhoz. Néhány naptár szabad piaci forgalomba is kerül, és a LIQUI MOLY Teamshopban http://www.liqui-moly-teamshop.de/ megrendelhető.

Tájékoztatás szerkesztőségek számára: Szívesen biztosítunk példányokat kisorsolásra. Érdeklődés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

A LIQUI MOLY-ról
Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször válaszották meg a legjobb olajmárkává. A tulajdonos Ernst Prost által vezetett cég a világ 120 országában értékesíti termékeit, és a 2016-ös évben 489 millió eurós árbevételt realizált.

Media

Media