LIQUI MOLY rămâne cea mai îndrăgită marcă de ulei din Germania

Cititorii a patru reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY şi în acest an ca lider de piaţă

Aprilie 2017 – patru sondaje, patru titluri, o serie: LIQUI MOLY este cea mai îndrăgită marcă de ulei din Germania. La fel ca în anii trecuţi, cititorii a patru mari reviste auto din Germania au desemnat LIQUI MOLY ca fiind cea mai bună marcă de ulei. „În 2011, când am obţinut primele poziţii de top, nu ne aşteptam să devenim câştigători în serie”, a declarat Ernst Prost, managing partner al LIQUI MOLY.

De la primul titlu obţinut în urmă cu şapte ani, compania producătoare de lubrifianţi a urcat de 26 de ori pe prima treaptă a podiumului. Acest succes s-a propagat şi în publicaţiile de specialitate. Şi aici, LIQUI MOLY a câştigat încă o serie de voturi din partea cititorilor. Între timp am depăşit 30 de titluri. „În percepţia conducătorilor auto şi a acestei ramuri de specialitate, nu suntem nicidecum un One-Hit-Wonder, ci ne-am stabilizat poziţia în fruntea clasamentului, ca un câştigător în serie”, subliniază Ernst Prost. Pentru el, sondajul anual în rândul cititorilor reprezintă un barometru important.

Anual, patru din cele mai renumite reviste auto desfăşoară un sondaj în rândul cititorilor, pentru a stabili care sunt, din perspectiva acestora, cele mai bune autoturisme şi produse auto. „Auto Motor und Sport”, o revistă cu 2,8 milioane de cititori, a doua publicaţie auto ca mărime din Germania, a făcut primul pas. La întrebarea referitoare la cele mai bune mărci, la categoria lubrifianţi cititorii au optat în majoritate pentru LIQUI MOLY – iar clasamentul s-a păstrat continuu din 2011. La categoria agenţi de îngrijire, LIQUI MOLY s-a clasat pe poziţia a doua. A urmat Auto-Zeitung, cu un rezultat similar: Pentru al şaptelea an consecutiv, locul întâi la categoria lubrifianţi şi locul al doilea la categoria agenţi de îngrijire.

Apoi au fost prezentate rezultatele celei mai mari reviste germane pentru pasionaţii de automobile: 3,4 milioane de cititori ai revistei „Auto Bild” au fost invitaţi să desemneze „cele mai bune mărci la toate clasele“. Pentru a şasea oară consecutiv, LIQUI MOLY s-a clasat pe locul 1 la categoria „Lubrifianţi auto”.

Încoronarea succesului a venit de la „Motor Klassik”. Cititorii acestei reviste de nişă au acordat mărcii LIQUI MOLY de asemenea titlul Best Brand la categoria lubrifianţi. Iar acest lucru se întâmplă, fără întrerupere, din 2012.

„Încrederea a circa opt milioane de cititori nu este o întâmplare, mai ales pe o perioadă atât de îndelungată. Este rezultatul muncii noastre asidue şi consecvente”, a declarat Ernst Prost. Totodată este vorba de dezvoltarea notorietăţii mărcii. „Sponsorizările în sporturile cu motor sunt de la sine înţelese. Ne lărgim orizonturile şi ne angajăm şi în manifestări internaţionale în domeniul sporturilor de iarnă, pentru ca marca noastră să beneficieze de o vizibilitate mondială pe tot parcursul anului.“ În mai, LIQUI MOLY este promovată în timpul campionatului mondial de hochei pe gheaţă, desfăşurat în Germania şi Franţa.

Ernst Prost: „Vrem să ne menţinem şi pe viitor pe primul loc. Deoarece rezultatele sondajelor sunt urmărite cu maxim interes şi pe alte pieţe şi contribuie în mod esenţial la consolidarea demersului nostru de a deveni o marcă de renume mondial.”

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media

Documents & Links