Lună record pentru LIQUI MOLY

Report this content

În martie, cifra de afaceri a specialistului în uleiuri şi aditivi a crescut la 49 mil. euro

Aprilie 2017 – Afaceri strălucitoare la LIQUI MOLY. Specialistul german în uleiuri şi aditivi a înregistrat în luna martie cea mai mare cifră de afaceri din istoria firmei: 49,2 mil. euro. „Acesta este un start excepţional pentru anul 2017”, a declarat Ernst Prost, managing partner al LIQUI MOLY.

Ultima lună record s-a înregistrat cu puţin timp în urmă. Valoarea surclasată acum fusese înregistrată de LIQUI MOLY în noiembrie anul trecut, când s-a obţinut o cifră de afaceri de 45,5 mil. euro. În martie, vechiul record a fost depăşit cu 8 procente. Această tendinţă are efect asupra întregului trimestru. Cu o cifră de afaceri de 126,1 mil. euro şi o creştere de 11 procente faţă de primele trei luni ale anului anterior, este cel mai bun prim trimestru înregistrat în companie.

LIQUI MOLY este de mulţi ani în acest curs ascendent. Din 2009, cifra de afaceri a crescut de mai mult de două ori. Pentru Ernst Prost aceste lucruri nu vin de la sine: „Succesul nu este un perpetuum mobile, ci trebuie construit zi de zi, prin eforturi susţinute. Să ne mulţumim cu ce am obţinut ar fi cel mai rău lucru pe care l-am putea face.”

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

Media

Media