Maşini speciale şi piele nudă

Report this content

LIQUI MOLY îşi publică calendarul erotic 2018 – plus alte două calendare de perete

Octombrie 2017 – Maşini speciale şi piele nudă – în această atmosferă se prezintă calendarul erotic 2018 al specialistului german în uleiuri de motor şi aditivi LIQUI MOLY, calendar publicat recent. Fotografiile au fost făcute la atelierul de tuning Hamann. Hamann s-a asigurat că modelele vor fi nevoite să împartă atenţia privitorilor cu câteva maşini unice.

Între producătorul de uleiuri şi atelierul de tuning există o strânsă şi îndelungată colaborare. Sediile celor două firme sunt la distanţă de numai o jumătate de oră una de cealaltă. Fotografiile pentru calendar s-au făcut astă vară. A durat o săptămână până a fost gata întreaga acţiune. Rezultatul a fost un calendar deosebit de „lung“, care începe deja în decembrie şi conţine 13 luni.

Pe lângă calendarul erotic propriu-zis există şi o versiune mai „soft”, care arată mai puţină piele nudă. Particularitatea acestui calendar: Acest calendar cu modele conţine aceleaşi motive ca un calendar erotic, doar că cu mai multă îmbrăcăminte. Cine este de părere că frumoasele modele nu fac decât să deformeze imaginea maşinilor se va folosi mai bine de un calendar LIQUI MOLY cu sporturi cu motor, care ilustrează cursele în toate ipostazele acestora, pe două roţi, pe patru roţi şi chiar şi pe apă.

Calendarul erotic este un cadou exclusiv pentru partenerii de afaceri ai LIQUI MOLY. Dar şi persoanele private pot dobândi câte un exemplar. Câteva calendare vor fi vândute la liber şi pot fi comandate la http://www.liqui-moly-teamshop.de/.

Notă pentru redacţii: Ne face plăcere să punem la dispoziţie câteva exemplare pentru tragere la sorţi. Dacă sunteţi interesat/-ă, vă rugăm să ne anunţaţi.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

Media

Media