Nou record la LIQUI MOLY

Record în august: specialiștii în uleiuri şi aditivi depășesc pentru prima dată pragul unei cifre de afaceri lunare de 50 de milioane de euro.

Septembrie 2017 – vară, soare, valori de vârf. Luna iulie a însemnat pentru Germania un record de temperatură, iar pentru LIQUI MOLY luna august a însemnat un record în ceea ce privește cifra de afaceri: 50 de milioane de euro. Această sumă a depășit toate rezultatele lunare din istoria de 60 de ani a specialiștilor germani în uleiuri şi aditivi. „Obținerea unui rezultat excepțional tocmai în luna castraveților murați este demnă de remarcat”, a declarat Ernst Prost, director general la LIQUI MOLY.

În martie firma s-a apropiat de o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro. Au mai lipsit numai 800 000 de euro. A fost însă suficient pentru un record. Dar acesta este acum numai un reper istoric. Rezultatul obținut este excepțional în sine, dar și condițiile au fost deosebite pentru șeful de la LIQUI MOLY. În primăvară și toamnă, anotimpuri în general bune pentru acest domeniu, s-a așteptat la o nouă valoare de vârf, dar nu și peste vară, de obicei mai liniștită. Dintre cei aproximativ 800 de angajați aproape un sfert au fost în concediu. „Nu vorbim numai despre o cifră de afaceri mai mare, ci și despre mai multă activitate. Au trebuit să fie înregistrate, produse, derulate și transportate comenzi suplimentare.“

LIQUI MOLY a crescut de-a lungul anilor. În ultimii opt ani cifra de afaceri s-a mai mult decât dublat. O evoluție care ar putea fi privită ca fiind de la sine înțeleasă. Dar nu este cazul. Ernst Prost: „Ne străduim în permanență să depășim valorile de vârf. În august, luna concediilor, am reușit aceasta într-un mod impresionant.” Cu aproape 10 milioane de euro mai mult față de aceeași perioadă a anului precedent și o creștere de 20 de procente. Această performanță de vârf a fost apreciată cu cel mai mare respect și a mulțumit tuturor celor care au participat. În comparație: cifra de afaceri pentru luna august a acestui an este mai mare decât cifra de afaceri anuală a firmei LIQUI MOLY de acum 25 de ani. Toamna este acum așteptată cu interes maxim.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

Media

Media