Nou ulei special pentru noi modele Ford

LIQUI MOLY lansează pe piaţă produsul său Special Tec F 0W-30

Ianuarie 2017 – Dezvoltarea motoarelor impune ca uleiul să îndeplinească standarde din ce în ce mai înalte. Din acest motiv, lubrifiantul universal s-a transformat de mult timp într-o piesă de schimb lichidă înalt specializată, care nu se potriveşte decât anumitor motoare. Pentru autovehiculele Diesel TDCi actuale de la Ford, expertul german în uleiuri LIQUI MOLY lansează acum pe piaţă un nou ulei: LIQUI MOLY Special Tec F 0W-30.

Acesta îndeplineşte norma Ford "Ford WSS-M2C 950-A" şi a fost conceput în mod special pentru autovehiculele diesel TDCi începând cu anul de fabricaţie 2014. Datorită viscozităţii la temperaturi joase de 0W, este într-adevăr un ulei foarte fluid, ceea ce reduce consumul de carburant. În acelaşi timp oferă o protecţie înaltă la uzură, inclusiv pentru autovehiculele cu sistem Start/Stop automat.

Seria Special Tec de la LIQUI MOLY conţine uleiuri de motor adecvate numai pentru anumite modele de autovehicule. „F“-ul din denumire indică că este vorba despre un ulei pentru modelele Ford. Pe lângă noul ulei pentru Ford, a apărut deja un al doilea ulei pentru modele mai vechi de autovehicule Ford, şi anume Special Tec F 5W-30.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2015 a obţinut o cifră de afaceri de 441 milioane euro.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Media

Media