Posebni avtomobili in gola koža

Podjetje LIQUI MOLY izdalo svoj erotični koledar za leto 2018 – in še dva stenska koledarja

Oktober 2017 – posebni avtomobili in gola koža – na to temo se navezuje erotični koledar za leto 2018, ki ga je izdal nemški strokovnjak za motorna olja in dodatke, podjetje LIQUI MOLY. Fotografije so bile posnete v delavnici za predelavo avtomobilov Hamann. Podjetje Hamann je poskrbelo, da so morale manekenke pozornost deliti z edinstvenimi avtomobili.

Proizvajalec olj in delavnica za predelavo avtomobilov sodelujeta že več let. Podjetji sta med seboj oddaljeni le pol ure vožnje. Fotografije za koledar so bile posnete poleti. Trajalo je teden dni, da so posneli vse fotografije. Rezultat tega je bil posebej »dolg« koledar, ki se začne z mesecem decembrom in obsega 13 mesecev.

Poleg erotičnega koledarja obstaja še druga, milejša različica, ki prikazuje manj gole kože. Posebnost pri tem: ta koledar z dekleti prikazuje enake motive kot erotični koledar, vendar z več oblačili. Kdor meni, da lepotice le ovirajo pogled na avtomobile, naj izbere koledar o motošportu podjetja LIQUI MOLY, ki prikazuje tekmovalni šport do potankosti, na dveh kolesih, na štirih kolesih in celo na vodi.

Erotični koledar je ekskluzivno darilo za poslovne partnerje podjetja LIQUI MOLY. Svoj izvod pa lahko dobite tudi kot fizična oseba. Nekaj koledarjev bo v prosti prodaji in jih bo mogoče naročiti v trgovini podjetja LIQUI MOLY na spletni strani http://www.liqui-moly-teamshop.de/.

Namig za redakcije: z veseljem vam damo na razpolago nekaj primerkov za nagrade pri žrebu. Če vas zanima, nam to sporočite.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Subscribe

Media

Media