Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih s podjetjem LIQUI MOLY

Report this content

Nemški proizvajalec olj bo januarja sponzor tekmovanja v Oberstdorfu

December 2017 – Ko se bo sredi januarja začelo svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Oberstdorfu, bo pri tem sodelovalo podjetje LIQUI MOLY. Nemški proizvajalec olj in dodatkov bo tekmovanje podprl v okviru sponzorstva zimskih športov, ki znaša več milijonov. »Za nas je Oberstdorf tekma na domačem igrišču,« pravi Peter Baumann, vodja trženja v podjetju LIQUI MOLY.

Smučarska arena je od centrale podjetja LIQUI MOLY v Ulmu oddaljena manj kot dve uri vožnje z avtomobilom. V primerjavi z ostalimi dogodki, ki jih prav tako sponzorirajo, na primer v Kanadi ali Južni Koreji, je to čisto blizu. Podjetje LIQUI MOLY bo za konec tedna veliko strank povabilo v Oberstdorf. Tam bodo logotipe podjetja videli na štartnih številkah in trakovih, na zadnji steni prostora za podelitev odličij in na izhodu iz arene.

Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Oberstdorfu je del sponzorstva zimskih športov podjetja LIQUI MOLY. Proizvajalec olj in dodatkov še nikoli prej ni vložil toliko denarja v zimski šport. »S tem ne večamo le svojega dosega, temveč tudi prebrodimo čas, ko številna naša udejstvovanja v motošportu mirujejo,« pravi Peter Baumann. »S sodelovanjem v zimskem športu dosežemo ljudi, ki jih v samem motošortu ne bi dosegli.«

To zimo smo modro rdeči logotip lahko videli že na Madžarskem, Finskem, Norveškem, v Avstriji, na Kitajskem, v Južni Koreji, Kanadi, na Nizozemskem ter v ZDA.

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 1620 7701
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de
LIQUI MOLY GmbH | Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O společnosti LIQUI MOLY
LIQUI MOLY nabízí celosvětově jedinečně široký sortiment chemie pro auta s přibližně 4 000 výrobků: motorové oleje a aditiva, maziva a pasty, spreje a autokosmetiku, lepicí a těsnicí materiály. Společnost LIQUI MOLY, založená v roce 1957, vyvíjí a vyrábí výhradně v Německu. V oblasti aditiv je zde nespornou jedničkou na trhu a je stále znovu volená jako nejlepší značka olejů. Firma řízená majitelem Ernstem Prostem prodává své produkty ve více než 120 zemích a v roce 2016 docílila obratu ve výši 489 milionů eur.

Media

Media