Újabb cím a LIQUI MOLY számára

Report this content

A német Sport Auto magazin olvasói először választják a LIQUI MOLY-t a legjobb olajmárkává

2017. október – Ez a csúcsok éve. A múltban a LIQUI MOLY mindig második helyen végzett a német Sport Auto magazin olvasói körében a legjobb olajmárkával kapcsolatos kérdésben. Mostanra a cég elérte az olvasók szemében a csúcsot.

"Ez hatalmas kitüntetés számunkra", mondta Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője. "Olyan műszaki termékek esetében, melyek a motorolajhoz hasonlóan láthatatlanul végzik a dolgukat a motorban, különösen fontos, hogy az autósok bízhassanak a márkában." Az ápolószerek kategóriájában a LIQUI MOLY a harmadik helyről a második helyre lépett elő. A Sport Auto motorsport iránt érdeklődő olvasói körében a LIQUI MOLY motorsport melletti elkötelezettsége bizonyára kedvezően esett a latba.

Az Auto Sport kitüntetésével a LIQUI MOLY nem az első olvasói szavazást nyerte meg. Tavasszal már az Auto Bild, az Auto Motor und Sport, az Auto Zeitung és a Motor Klassik olvasói is a legjobb olajmárkának választották a LIQUI MOLY-t. Az, hogy a középvállalat ilyen jól helyt tud állni az iparág óriásaival szemben, "nem magától értetődő", így Peter Baumann. "Mindegyikünk kemény munkájának eredménye, hogy abszolút csúcsminőséget tudunk kínálni az autósoknak."

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

A LIQUI MOLY-ról
Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször válaszották meg a legjobb olajmárkává. A tulajdonos Ernst Prost által vezetett cég a világ 120 országában értékesíti termékeit, és a 2016-ös évben 489 millió eurós árbevételt realizált.

Media

Media