V vsakem motorju Rieju je sedaj LIQUI MOLY

Proizvajalci motornih koles in proizvajalci olj so zapečatili svoje sodelovanje

Junij 2017 – Nemški strokovnjak za motorna olja in dodatke LIQUI MOLY je razširil svoje sodelovanje s proizvajalci motornih koles. Od sedaj najprej bodo napolnjena z oljem LIQUI MOLY tovarno zapustila tudi motorna kolesa španskega proizvajalca Rieju. „Kot posebno priznanje velja, če naši kakovosti ne zaupajo le vozniki motornih koles, ampak tudi proizvajalci", je dejal Carlos Travé, ki je pri podjetju LIQUI MOLY odgovoren za posel z motornimi kolesi.

Že tri leta sodeluje LIQUI MOLY s podjetjem Beta v Italiji. Tudi tam vsi motorji tovarno zapustijo z oljem LIQUI MOLY. Odločitev podjetja Rieju za LIQUI MOLY je naslednji korak v poslu s proizvajalci originalne opreme (OEM).

"S svojo angažiranostjo v MotoGP-ju si je LIQUI MOLY ustvaril ime na sceni motornih koles," je dejal Jordi Riera, direktor družbe Rieju. Vse ekipe v kategorijah Moto2 in Moto3 vozijo z oljem LIQUI MOLY. "Veseli smo, da smo našli partnerja, ki ima enako brezkompromisen pogled na kakovost kot mi."

Zaradi tega sodelovanje ni omejeno na izdelke za nova motorna kolesa. Obe podjetju načrtujeta skupne nastope na sejmih, oglaševalske kampanje in prodajne aktivnosti. Za tem stoji dolgoročna strategija, izkoriščati sinergije in povišati vzajemno korist.

Tako kot pri svojem stalnem poslu v avtomobilizmu podjetje LIQUI MOLY tudi pri segmentu motornih koles sledi filozofiji, ponuditi zelo širok izbor kemičnih izdelkov. Zato ne obstajajo samo motorna olja in dodatki, temveč tudi olja za vilice, olja za menjalnike, razpršila za verige, negovalna sredstva za usnje in še veliko več. Vse na enem mestu, medsebojno usklajeno in izdelano po meri za uporabo v motornih kolesih.

O podjetju RIEJU
Podjetje RIEJU, ustanovljeno leta 1942, nudi obsežen izbor motornih koles: Off-Road in Supermoto (MRT, MARATHON, Tango) ter vrhunsko razvita motorna kolesa v razredu 50 cc (dvotaktni) in v razredu 125 cc (štiritaktni). Poleg tega so tukaj še športna motorna kolesa, kot so tista iz družine RS3 ter motorni skuterji RS in BLAST. Kot nova linija izdelkov so bila uvedena e-motorna kolesa. Vsi ti dvokolesniki imajo veliko skupnost oboževalcev v Nemčiji, Španiji in Franciji. Proizvajajo se izključno v Španiji v močnem, okolju prijaznem podjetju. Vsako leto proizvedejo več kot 10.000 vozil.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.

Media

Media