Velika zmogljivost po nizki ceni

Report this content

Novo olje za motorna kolesa Motorbike 4T 5W-40 HC Street znamke LIQUI MOLY

December 2017 – Za vsakodnevno uporabo je podjetje LIQUI MOLY, ki je strokovnjak za olja in dodatke, iz svojih olj za tekmovalni seriji Moto 2 in Moto 3 razvilo cenovno ugodnejši izdelek. »Novo olje za motorna kolesa Motorbike 4T 5W-40 HC Street ponuja izvrstno razmerje med ceno in zmogljivostjo,« pravi Carlos Travé, glavni menedžer za dvokolesnike pri podjetju LIQUI MOLY.

Novo olje Motorbike 4T 5W-40 HC Street je mlajši brat olja Motorbike 4T 5W-40 Street Race. Le-to je olje, ki ga uporabljajo vse ekipe v tekmovalnih serijah Moto 2 in Moto 3. Je zelo zmogljivo olje, ki si na tekmovalni stezi ne sme privoščiti nobene pomanjkljivosti. »Ta izjemna zmogljivost je na tekmovalni stezi in za športne voznike zelo pomembna,« pravi Carlos Travé. »Povprečni voznik pa ni tako zelo odvisen od tega.«

Zanj je podjetje LIQUI MOLY iz svojih tekmovalnih olj razvilo olje za vsakdan. Ni tako zelo zmogljivo, je pa zato občutno cenejše. Čeprav ga ne uporabljajo na tekmovanjih Moto 2 in Moto 3, se v tem olju skrivajo izkušnje s tekmovalnih stez. Carlos Travé: »S tem želimo ponuditi veliko zmogljivost po nizki ceni.«

Novo olje Motorbike 4T 5W-40 HC Street ustreza običajni specifikaciji za motorna kolesa JASO MA2, poleg tega pa nosi tudi najnovejšo oznako API SN.

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 1620 7701
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de
LIQUI MOLY GmbH | Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.

Media

Media