Začetek medijske ofenzive za izdelke namenjene plovilom

Report this content

Podjetje LIQUI MOLY je objavilo filmček, ustvarilo lastno stran na Facebooku in lastno spletno stran o izdelkih za plovila

Avgust 2017 – S svojima odlično prepariranima in spoliranima ploviloma se dva kapitana s prijatelji odpravita na morje, da se tam predata svoji strasti do morja. Zahvaljujoč LIQUI MOLY lahko to storita s popolnoma dobrim občutkom. To je kratek povzetek novega filmčka, ki so ga ustvarili strokovnjaki za maziva. Hkrati z objavo filmčka so ustvarili stran na Facebooku in lastno spletno stran s podobo morja.

V vzporedno potekajočih prizorih filmček prikazuje, kako jadrnico in motorni čoln z izdelki za plovila LIQUI MOLY pripravljajo za izlet. »Opisuje občutek življenja na morju in strankam sporoča, da se lahko z našimi izdelki za plovila v vsaki situaciji na vodi zanesejo na svoj motor in uživajo čas na morju,« pravi Jan Volk, Director Business Development Boat and Marine.

Filmček je del medijske ofenzive, s katero bodo lastnike plovil še podrobneje informirali. Lastna Facebook stran in spletna stran na naslovu www.liqui-moly.com/marine s podobo morja zaokrožuje celoto. Izdelki za plovila obsegajo motorna olja, dodatke, posebne masti in izdelke za nego, ki so jih razvili posebej za neizprosne pogoje uporabe na vodi. »Zanesljivo delovanje je enako pomembno tako na področju avtomobilizma kot tudi na vodi. Toda morski svet je drugačen, zaradi česar se tem strankam še posebej posvečamo. To velja za izdelke in komunikacijo, saj želimo stranke dobiti tam, kjer so,« pojasnjuje Jan Volk.

Filmček o morju na Youtubu v
skrajšani različici: https://youtu.be/6nvY4bT2-Tgv
daljši različici: https://youtu.be/L8eRS9hJOYw

LIQUI MOLY Marine na Facebooku: www.facebook.com/liquimolymarine/Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.