Noua anvelopă de iarnă Nokian WR A4 stăpâneşte capriciile vremii de iarnă din România

Noua anvelopă sportivă Nokian WR A4 de la cel mai nordic producător de anvelope combină în mod optim manevrabilitatea extrem de performantă şi aderenţa pe timp de iarnă. Tehnologia Functional Performance Siping şi cauciucul Performance Traction Silica se află la originea inovaţiilor de ultimă generaţie în materie de anvelope de iarnă, care stăpânesc toate elementele iernii româneşti şi schimbările rapide de temperatură. Anvelopele asigură o conducere foarte echilibrată în timpul furtunilor de zăpadă, în condiţii de zloată, ploaie puternică şi pe asfaltul ars de soare pe care se poate conduce cu viteză. Inspirat din natură, Centipede Siping de pe nervura centrală reprezintă cea mai recentă inovaţie care asigură aderenţa pe zăpadă, creată de campionii dezvoltării de produse de la Nokian Tyres. Striaţiile 3D zimţate, care seamănă cu un miriapod aderent pe suprafaţă, optimizează aderenţa pe zăpadă şi manevrabilitatea stabilă.

Aceste anvelope premium de iarnă destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile în dimensiunile de 16 până la 21 de inchi, iar indicii de viteză variază de la H (210 km/h) până la W (270 km/h). În plus, această selecţie extrem de bogată include dimensiunile pentru vehiculele electrice moderne, cum ar fi Tesla Model S. Produsele speciale din această gamă sunt dotate cu tehnologia Flat Run, numeroase produse fiind marcate XL pentru cea mai mare capacitate de încărcare posibilă din această dimensiune.

În timpul iernii trecute, şoferii români au apreciat produsele câştigătoare la teste ale inovatorului anvelopelor de iarnă: Nokian WR D4, cu o clasă de aderenţă A pe carosabil umed, şi anvelopa Nokian Weatherproof All-Weather pentru o utilizare pe tot parcursul anului. Noile anvelope Nokian WR A4 completează selecţia Nokian Tyres de anvelope pe timp de iarnă pentru România, una dintre cele mai mari şi mai moderne de pe piaţă. Această anvelopă perfecţionistă de iarnă continuă tradiţia generaţiei anterioare, Nokian WR A3, evidenţiată prin câştigarea testelor comparative ale revistelor auto. Gama completă a acestui nou produs premium va fi pusă la dispoziţia clienţilor în toamna anului 2016.

*********************************************************************
Read more: The press release in full-length with inserted photos see word and pdf file as attachments below.
Photos see as attachments below.

Toate fișierele au fost scanate antivirus cu cele mai noi semnături ale virușilor.

Nokian Tyres Europe
Nokian Tyres s.r.o
V Parku 2336/22
148 00 Praha 4
Czech Republic
Managing Director Central Europe Hannu Liitsola, Tel. +420 605 236 440
E-mail hannu.liitsola@nokiantyres.com
Technical Customer Service Manager CE Sven Dittmann, Dipl.-Ing., Tel. +49 160 908 944 04
E-mail sven.dittmann@nokiantyres.com
Marketing Manager Lukáš Líbal, Tel. +420 222 507 759
E-mail lukas.libal@nokiantyres.com

Birou de presă:
Dr. Falk Köhler PR
Dr. Falk Köhler
Tel. +49 40 / 54 73 12 12
E-Mail Dr.Falk.Koehler@Dr-Falk-Koehler.de
www.Dr-Falk-Koehler.de
Ödenweg 59
22397 Hamburg
Germania

Nokian Tyres is the only tyre manufacturer in the world that focuses on customer needs in northern conditions. The company supplies innovative tyres for cars, trucks and special heavy machinery mainly in areas with special challenges on tyre performance: snow, forests and harsh driving conditions in different seasons. Nokian Tyres’ product development is consistently aiming for sustainable solutions for safety and the environment, taking into account the whole life cycle of the tyre. A part of the Nokian Tyres group, the tyre chain Vianor has 1,475 outlets in 26 countries. In 2015 Nokian Tyres had approx. 4,400 employees and net sales of approx. 1,4 billion euros. Nokian Tyres’ share is listed on the Nasdaq Helsinki. Further information: www.nokiantyres.com

Tags: