Noua anvelopa de vara pentru autoturisme medii si mici: Nokian iLine – mai mult confort și economie pentru drumurile de vară din România

Noua anvelopă de vară Nokian iLine rulează plăcut și în siguranță în orice condiții climatice estivale. Ea asigură o eficiență a combustibilului de cea mai înaltă clasă, asigurând totodată și o conducere ecologică. Senzația de conducere de cea mai înaltă calitate rămâne stabilă și sigura, chiar și în condiții extreme. Canelurile unice Venturi previn acvaplanarea în mod eficace, iar uleiul de pin adăugat în compusul din cauciuc maximizează durabilitatea anvelopei.

Noul produs al celui mai nordic producător de anvelope din lume completează gama de anvelope de vară premium Nokian Tyres pentru verile din ce în ce mai schimbatoare din România. Gama variată de dimensiuni (13-16 inchi) este foarte potrivită pentru utilizarea pe autoturisme mici și medii, ai căror șoferi doresc să conducă în siguranță pe drumurile de asfalt acoperite de ploaie și, deopotrivă, pe drumurile de pietriș arse de soare. Cei mai frecvenți indici de viteză sunt T (190 km/h) și H (210 km/h). Întreaga gamă de dimensiuni va fi pusă la dispoziția șoferilor în primăvara anului 2016.

Europa Centrală reprezintă cea mai importantă piață pentru noul produs din familia de anvelope de vară Nokian Line, ocupând locuri fruntașe în testele comparate realizate de ADAC și Auto Bild, de exemplu.

*********************************************************************
Read more: The press release in full-length with inserted photos see word and pdf file as attachments below.
Photos see as attachments below.

Toate fișierele au fost scanate antivirus cu cele mai noi semnături ale virușilor.

Nokian Tyres Europe
Nokian Tyres s.r.o
V Parku 2336/22
148 00 Praha 4
Czech Republic
Managing Director Central Europe Hannu Liitsola, Tel. +420 605 236 440
E-mail hannu.liitsola@nokiantyres.com
Technical Customer Service Manager CE Sven Dittmann, Dipl.-Ing., Tel. +49 8143 444 850
E-mail sven.dittmann@nokiantyres.com
Marketing Manager Lukáš Líbal, Tel. +420 222 507 759
E-mail lukas.libal@nokiantyres.com

Birou de presă:
Dr. Falk Köhler PR
Dr. Falk Köhler
Tel. +49 40 / 54 73 12 12
E-Mail Dr.Falk.Koehler@Dr-Falk-Koehler.de
www.Dr-Falk-Koehler.de
Ödenweg 59
22397 Hamburg
Germania


Nokian Tyres is the only tyre manufacturer in the world that focuses on customer needs in northern conditions. The company supplies innovative tyres for cars, trucks and special heavy machinery mainly in areas with special challenges on tyre performance: snow, forests and harsh driving conditions in different seasons. Nokian Tyres’ product development is consistently aiming for sustainable solutions for safety and the environment, taking into account the whole life cycle of the tyre. A part of the Nokian Tyres group, the tyre chain Vianor has over 1,400 outlets in 27 countries. In 2014 Nokian Tyres had over 4,200 employees and net sales of approximately 1,4 billion euros. Nokian Tyres’ share is listed on the Nasdaq Helsinki. Further information: www.nokiantyres.com

Tags: