Test anvelope All-Season: Anvelopa all-weather Nokian Weatherproof este câștigătoarea testului realizat pe anvelope de către L‘argus

Câștigătoarea testului, anvelopa Nokian Weatherproof prezintă performanțe excelente și o siguranță sporită în cadrul testului realizat de revista auto franceză L‘argus. Extrem de bine echilibrate pe drumurile uscate și umede, noile anvelope all-weather ale Nokian Tyres au câștigat la toate categoriile de teste desfășurate pe zăpadă.

Nokian Weatherproof dă dovadă de o „performanță optimă” în timpul frânării pe carosabilul uscat, iar distanța de frânare este cu un metru mai scurtă decât cea a altor anvelope premium. Manevrabilitatea echilibrată garantează obținerea unor rezultate optime în urma testelor pe drumurile umede.

Pe zăpadă, calitatea finlandeză este de neegalat. Cea mai scurtă distanță de frânare, cel mai rapid timp de răspuns, ușor de controlat în condiții extreme și cel mai bun timp la testele de accelerare. Anvelopele Nokian all-weather își demonstrează poziția de specialist excelent pe zăpadă.

Anvelopele Nokian de iarnă și de vară Weatherproof 2in1 asigură performanțe fără puncte slabe pe carosabilul uscat sau umed și pe zăpadă. Se recomandă ca o bună alternativă premium la anvelopele reale de iarnă pentru regiunile cu mai puțină zăpadă. Primele 5 anvelope europene pentru toate anotimpurile cu dimensiunea 205/55 R16 au fost testate de L‘argus în 2015 pe un Golf VW.

*********************************************************************
Read more: The press release in full-length with inserted photos see word and pdf file as attachments below.
Photos see as attachments below.

Toate fișierele au fost scanate antivirus cu cele mai noi semnături ale virușilor.

Nokian Tyres Europe
Nokian Tyres s.r.o
V Parku 2336/22
148 00 Praha 4
Czech Republic
Managing Director Central Europe Hannu Liitsola, Tel. +420 605 236 440
E-mail hannu.liitsola@nokiantyres.com
Technical Customer Service Manager CE Sven Dittmann, Dipl.-Ing., Tel. +49 160 908 944 04
E-mail sven.dittmann@nokiantyres.com
Marketing Manager Lukáš Líbal, Tel. +420 222 507 759
E-mail lukas.libal@nokiantyres.com

Birou de presă:
Dr. Falk Köhler PR
Dr. Falk Köhler
Tel. +49 40 / 54 73 12 12
E-Mail Dr.Falk.Koehler@Dr-Falk-Koehler.de
www.Dr-Falk-Koehler.de
Ödenweg 59
22397 Hamburg
Germania

Nokian Tyres is the only tyre manufacturer in the world that focuses on customer needs in northern conditions. The company supplies innovative tyres for cars, trucks and special heavy machinery mainly in areas with special challenges on tyre performance: snow, forests and harsh driving conditions in different seasons. Nokian Tyres’ product development is consistently aiming for sustainable solutions for safety and the environment, taking into account the whole life cycle of the tyre. A part of the Nokian Tyres group, the tyre chain Vianor has 1,475 outlets in 26 countries. In 2015 Nokian Tyres had approx. 4,400 employees and net sales of approx. 1,4 billion euros. Nokian Tyres’ share is listed on the Nasdaq Helsinki. Further information: www.nokiantyres.com

Tags: