• news.cision.com/
  • SSAB/
  • Az új GreenCoat RWS – a legkiválóbb minőségű és fenntartható esővíz-elvezető rendszerekhez

Az új GreenCoat RWS – a legkiválóbb minőségű és fenntartható esővíz-elvezető rendszerekhez

Report this content

A nagyobb teljesítményt biztosító, fenntartható építőanyagok iránti globális igényeknek való megfelelés érdekében az SSAB tovább bővíti a GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acélból készült esővíz-elvezető rendszerekhez szánt termékválasztékát és bemutatja a gyönyörű matt felülettel rendelkező GreenCoat RWS Pro BT-t. A termék egyik fő jellemzője a fosszilis ásványolajok helyett svéd repceolajat alkalmazó bioalapú technológiával (BT) készülő bevonat, amely egyedülálló a piacon.

Ha esik, ha fúj. Az esővíz-elvezető rendszerekhez készült GreenCoat RWS termékek még a legerősebb viharok után is csak minimális karbantartást igényelnek, és semmit sem veszítenek lenyűgöző megjelenésükből. Széles színválasztékban és felületi megjelenéssel kaphatók.

Az SSAB GreenCoat RWS színes festékbevonattal rendelkező acéltermékei gyönyörű megjelenést, kiemelkedő minőséget és környezeti előnyöket biztosítanak bármely félkör alakú és négyszögletes ereszcsatorna rendszer számára. Kétoldalas bevonatrendszerrel rendelkeznek, ami kitűnő védelmet nyújt a korrózió (RC5) és a mechanikai kopás ellen, így a legzordabb időjárásnak is ellenállnak. Nagy rugalmasságuknak és alakíthatóságuknak köszönhetően szinte bármilyen módon alakíthatók.

Fenntartható építési trendek

A jelenlegi építési trendek szerint egyre nagyobb az igény a fenntartható anyagok iránt. Ezen trendek és növekedésük világszerte történő kezelése érdekében az új GreenCoat RWS Pro BT a fenntarthatóság olyan szintjeit kínálja az építési vállalkozások számára, amelyek sehol máshol nem találhatók meg a piacon, többek között, hogy a bevonat fosszilis ásványolaj helyett jelentős arányban svéd repceolajat tartalmaz. Az eredmény egy nagy teljesítményű, rendkívül jól alakítható és könnyen karbantartható építési termék.

Az acél emellett azon kevés anyagok közé tartozik, amelyek 100%-ban zárt rendszerű újrahasznosítást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az acél többször és hatékonyan újrafelhasználható anélkül, hogy ez befolyásolná tulajdonságait és teljesítményét, illetve veszélyes hulladék keletkezését jelentené. Az acél egyszerűen újrafelhasználható és rendeltetése könnyen módosítható, így tökéletes választás a költséghatékony és tartós esővíz-elvezető rendszerekhez.

„A fenntarthatóság ma már nem kérdés az építészek és az építők számára. Prémium minőségű, színes festékbevonattal rendelkező GreenCoat® acéltermékeink révén a legfenntarthatóbb termékeket kínáljuk az építőipar számára” – mondja Olavi Huhtala, az SSAB Europe ügyekért felelős ügyvezető alelnöke az SSAP csoportnál.

Partnereinkkel közösen fejlesztve

A GreenCoat RWS Pro BT egy átfogó termékfejlesztési együttműködés eredménye, amely magában foglalja az ügyfelektől beérkezett visszajelzéseket, a teszteredmények figyelemmel kísérését és partnereink szakértelmének kiaknázását. A végeredmény egy olyan termék, amelynek célja, hogy nagy teljesítményt nyújtson a zöldebb élet eléréséhez. A fejlesztésben részt vevő partnerek: Ruukki Construction (Finnország), Plannja AB (Svédország), Lindab AB (Svédország), Budmat Bogdan Więcek (Lengyelország) és Bratex Dachy (Lengyelország).

A GreenCoat RWS színes festékbevonattal rendelkező acélok megfelelnek az érvényben lévő REACH-rendelet előírásainak, és teljesen krómmentesek.

Fotó szövege:

  1.  Olavi Huhtala, az SSAB Europe ügyekért felelős ügyvezető alelnöke az SSAP csoportnál.
  2. A GreenCoat RWS Pro BT termékek a teljes élettartamuk során könnyen karbantarthatóak és költséghatékonyak. Gyönyörű matt megjelenést biztosítanak az esővíz-elvezető rendszerekkel szemben támasztott legmagasabb szintű esztétikai igényeknek való megfelelés érdekében.

Kérjük, hogy további információkért lépjen kapcsolatba velünk:
Kalmár Endre, sales manager, SSAB, Telefon: +36 30 536 2722, endre.kalmar@ssab.com

Az SSAB skandináv és egyesült államokbeli acélipari vállalat. Az SSAB az ügyfeleivel szorosan együttműködve kifejlesztett, kiváló ár-érték arányú termékeket és szolgáltatásokat kínál, ezáltal stabilabb, élhetőbb és fenntarthatóbb világot teremt. Az SSAB több mint 50 országban van jelen munkaadóként. Az SSAB-nak Svédországban, Finnországban és az Amerikai Egyesült Államokban működnek gyártóüzemei. Az SSAB-t elsődlegesen a stockholmi Nasdaq Nordic tőzsdén jegyzik, másodlagosan pedig a helsinki Nasdaq tőzsdén. Honlap: www.ssab.com. Csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter and YouTube.