Induct – Abonnementsavtale med Skatteetaten

Induct og Skatteetaten har signert en abonnementsavtale om bruk av Induct’s samhandlingsplattform.

Skatteetaen, en av Norges mest innovative etater, skal bruke plattformen til å motta ideer og innspill fra ansatte, prosjektsamarbeid, samt prosess- og porteføljestyring av prosjektene.

«Vi er veldig fornøyde med å signere avtaler selv i disse tider. Samtidig kan dette være et tegn på at vår samhandlings- og delingsplattform vil være en viktig infrastruktur i tiden fremover», sier administrerende direktør Alf Martin Johansen i Induct.


For ytterligere information, vennligst kontakt:

Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com

Om Induct

Basert på ti års samarbeid med over 250 organisasjoner tilbyr Induct en samhandlingsplattform som «software as a Service», som gjør det mulig for organisasjoner å digitalisere og styre sine forretningsprosesser. Dette inkluderer blant annet å opprette, administrere, følge opp og evaluere innovasjonsprosesser fra idegenerering til implementering og rapportering av resultatene. Induct muliggjør for sine kunder å samhandle med hverandre i større nettverk og dele «best practice», samtidig som de inkorporerer sine initiativer – alt innen en sikker tilgangskontroll- og skybasert samhandlingsnettverk.

Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Tags:

Subscribe