Induct - Første globale onboarding på ny plattform

Report this content

Induct starter nå onboarding av et globalt nettverk av universiteter som inkluderer studenter, start-ups, inkubatorer, mentorer og eksperter. Sentralt i nettverket står universiteter som gjennom felleskap og samhandling ønsker å arbeide på ideer, prosjekter og start-ups som bidrar til oppnåelsen av FNs bærekraftsmål.
 
«Dette er et spennede partnerskap for Induct og vi er veldig fornøyde med å starte onboardingen av et globalt nettverk med et slikt potensiale», sier administrerende direktør Alf Martin Johansen i Induct. "Vår plattform og deres behov er en svært god match. Vi er i prosess med flere slike nettverk med samme behov" fortsetter Johansen.


For ytterligere information, vennligst kontakt:

Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com

Om Induct

Basert på ti års samarbeid med over 250 organisasjoner tilbyr Induct en samhandlingsplattform som «software as a Service», som gjør det mulig for organisasjoner og digitalisere og styre sine forretningsprosesser. Dette inkluderer også å opprette, administrere, følge opp og evaluere innovasjonsprosesser fra idegenerering til implementering og rapportering av resultatene. Induct muliggjør for sine kunder å samhandle med hverandre i større nettverk og dele «best practice», samtidig som de inkorporerer sine initiativer – alt innen en sikker tilgangskontroll- og skybasert samhandlingsnettverk.

Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Tags: