INDUCT – LANSERING AV NASJONAL KOMMUNEPORTAL FOR KS

OSLO, 21. juni 2017 - Induct har inngått avtale med KS om å lansere den nasjonale delingsportalen komINN (www.kominn.no).

For Induct innebærer avtalen at KS får en sentral delingsportal på Inducts plattform, hvor kommuner og fylkeskommuner vil legge inn egne gjennomførte prosjekter samt søke og finne prosjekter som er gjennomført i andre kommuner og fylkeskommuner. Som en del av plattformen, vil kommunene få tilgang til egne områder, hvor de kan samhandle innad eller mellom kommunene.

-        Vår samarbeidsavtale med KS har nå resultert i neste generasjon av Inducts plattform. Kommunesektoren vil nå enkelt kunne ta i bruk Induct for samhandling og deling. Induct er en plattform for å kunne digitalisere arbeidsprosessene til kommuner og fylkeskommuner, og vi ser frem til å tilby vår kunnskap og plattform slik at kommunene kan sikre lokal gjennomføring og gevinstrealisering av prosjekter innen innovasjon og digitalisering, sier Alf Martin Johansen, administrerende direktør i Induct.

KS er kommunesektorens organisasjon i Norge. KS organiserer landets kommuner, fylkeskommuner og et stort antall kommunale foretak. Avtalen gir Induct en unik anledning til å kunne støtte landets kommuner gjennom digitaliseringsprosessen.

Kommuner og fylkeskommuner som registrerer prosjekter får opprettet et eget web-område (Induct Community) der hver kommune kan registrere flere prosjekter, se oversikt over sine prosjekter og gi ansatte tilgang til å diskutere, kommentere og bidra i gjennomføringen.

Avdelingsdirektør i KS, Lasse Jalling, forteller at dette er hovedårsaken til at KS velger å samarbeide om en slik portal.

-        Vi ønsker at det skal bli enklere å lære, stjele og dele gode innovasjoner. Nå slipper vi at alle finner opp hjulet på nytt, sier avdelingsdirektør i KS Lasse Jalling.

Dette er en avtale knyttet til vertikalen kommuner/byer, som er en av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner/byer, private selskaper og humanitær sektor). 


For ytterligere information, vennligst kontakt:

Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com


Om Induct

Basert på åtte års samarbeid med over 250 organisasjoner over hele verden, tilbyr Induct en digital plattform, som gjør det mulig effektivt å styre kunnskapsbaserte prosjekter og prosesser. I tillegg gjør Induct det mulig for organisasjonene å kommunisere, samhandle og dele kunnskap i et større og sikkert sky basert nettverk.

Abonnementer er hovedinntektskilden til Induct, og Induct har kunder i 9 land.

Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Tags:

Subscribe