INDUCT - NYTT STYRE

OSLO, 28. juni 2017 – Nytt styre i Induct

Med referanse til innkalling til ordinær generalforsamling tirsdag 27. juni 2017 er det valgt nytt styre i Induct.

Bjørn Gabrielsen er ny styreleder. For øvrig er Ingvild Myhre valgt inn som nytt styremedlem, mens Øivind Magnussen, J. Robin Waaler og Alf Martin Johansen tok gjenvalg.

«Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidet med å lede Induct sitt styre, samt bistå Induct med skalering og internasjonalisering av selskapet» sier Gabrielsen, «jeg er også veldig glad for å få Ingvild Myhre med i styret. Hennes kompetanse og nettverk er særdeles viktig i den fase Induct befinner seg i nå».

Ingvild Myhre har bred erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, både i ledelse og styrearbeid, blant annet fra Norges Forskningsråd, Telenor Mobil og Network Norway.

«Induct har jobbet utrettelig med å digitalisere kunnskapsprosesser i organisasjoner og virksomheter, med hovedvekt på innovasjonsprosesser. Blant annet som tidligere styreleder i Norges Forskningsråd, er jeg særdeles opptatt av at organisasjoner og virksomheter klarer å utnytte kunnskap på en mer effektiv måte» sier Myhre, «både digitalisering av kunnskapsprosessene internt i offentlige virksomheter og næringsliv er nødvendig, samt at digital samhandling i nettverk er særdeles spennende». 


For ytterligere information, vennligst kontakt:

Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com


Om Induct

Basert på åtte års samarbeid med over 250 organisasjoner over hele verden, tilbyr Induct en digital plattform, som gjør det mulig effektivt å styre kunnskapsbaserte prosjekter og prosesser. I tillegg gjør Induct det mulig for organisasjonene å kommunisere, samhandle og dele kunnskap i et større og sikkert sky basert nettverk.

Abonnementer er hovedinntektskilden til Induct, og Induct har kunder i 9 land.

Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Tags:

Subscribe