Beijing8 firar in det kinesiska nyåret!

Den 16 februari gick vi in i ”hundens år” enligt den kinesiska kalendern. I den kinesiska zodiaken finns 12 djur som var och en karaktäriserar det kommande året.

2018 är det elfte året i den kinesiska kalendern och är lojalitetens, rättvisans och trofasthetens år. Det är ett år då det är gynnsamt att skriva på viktiga kontrakt, ingå partnerskap samt traditionens år.

För Beijing8 symboliseras hundens år av fastighetsprojekt, där vi kommer expandera och öppna 10 nya restauranger. Året invigdes med öppningen av restaurangen Sundbyberg i februari. I april öppnar vi ytterligare två restauranger i Oslo, Norge.

Enligt tron bör företag även fokusera på kulturprojekt. Vi kommer att fokusera på intern företagskultur i samband med tillväxt samt i mötet med nya marknader. En del av tillväxten är att vi får möjlighet att välkomna fler medarbetare, både på vårt huvudkontor och i restaurangerna under året.

Vi kommer även stärka vår relation till alla våra gäster och kunder. Till exempel vill vi belöna den trofasta kunden med bättre erbjudanden. Därför inleder vi Hundens År med att bjuda in alla ”Hundar” födda 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 till våra restauranger för ett fint erbjudande.

Zodiakdjuren har varit en del av Beijing8 DNA sedan början. Varje djur bär på egenskaper, turdatum, råd, något vi, och våra gäster kan relatera till. Själv är jag född i Hästens År som symboliseras av intelligens, elegans och frihet.” Therese Wrangdahl Marknadschef.

2018 karakteriseras slutligen av tradition, något vi på Beijing8 värnar. Alla våra rätter har sitt ursprung i det kinesiska köket med influenser av den nordiska kulturen. Oavsett om det gäller vår mat eller våra drycker, speglas en lång och stolt hantverkartradition i framställandet.

För att sparka av det nya året ordentligt välkomnar vi in alla gäster, vänner och press till ”Year of the Dog Celebration” i Sundbyberg!

Tags:

Abonner

Multimedia

Multimedia

Dokumenter og linker