• news.cision.com/
  • LED iBond/
  • Deichmanske bibliotek i Oslo med 3.600 intelligente boghylder fra LED iBond er blevet indviet

Deichmanske bibliotek i Oslo med 3.600 intelligente boghylder fra LED iBond er blevet indviet

Report this content

Nu slår Oslos nye hovedbibliotek dørene op – med LED iBond på første række med banebrydende lysteknologi til smarte hylder.

Som nævnt i børsprospektet har LED iBond leveret mere end 3.600 tilpassede ”smarte” hylder med avanceret LED-optik og IoT-funktionalitet til det nye Deichmanske bibliotek i Oslo. LED iBond vandt et udbud om at levere hylderne, med dioder med forskellige udstrålingsvinkler, så lyset kan rettes imod bøger, genstande og magasiner. Indstillingerne styres af NFC (Near Field Communication) - teknologi via mobile enheder som tablets og mobiltelefoner.

Det nye Deichmanske bibliotek i Bjørvika, Oslo, forventes at modtage over to millioner besøgende hvert år. Åbningen var oprindeligt planlagt til d. 28. marts 2020, men blev udsat på grund af den globale sundhedskrise. Efter en kort åbningsceremoni den 18. juni til markering af den officielle åbning, har offentligheden nu adgang til biblioteket, der indeholder den skræddersyede, intelligente belysningsløsning leveret af LED iBond.

Henrik Fabricius, salgsdirektør hos LED iBond, udtaler omkring åbningen og installationen: ”Vi har brugt mange udviklingstimer på dette projekt og er faktisk ret stolte over resultatet til et af de mest teknologisk avancerede multimediebiblioteker i Europa. Jeg mener at denne løsning kan bruges i mange andre internationale hyldesammenhænge end til biblioteker, som f.eks. indenfor retail, kontorer og lignende.”

LED iBond satser på store projekter gennem skræddersyede applikationer på markedet for intelligente bygninger, hvor de unikke LED iBond-produktegenskaber giver store konkurrencefordele. Virksomheden forventer stigende salg af intelligente hylder i samarbejde med internationale partnere.

Se dronevideo inde fra biblioteket, fremstillet af det norske tv-netværk, NRK:

https://www.nrk.no/video/bli-med-og-fly-gjennom-det-nye-biblioteket_aa8c171b-3c1e-457e-a91e-d3294f74db86

Yderligere information

Rolf H. Sprunk-Jansen, CEO
Mobil: +45 2020 3005
Email: rsj@ledibond.com

Kontakt til selskabet
LED iBond International A/S

Diplomvej 381
2800 Kgs Lyngby
Danmark

CVR 36041609

+45 7070 7855
info@ledibond.com
www.ledibond.com

Kontakt til certified advisor
Per Lönn
Telefon: +46 40 200 250
Email: per.lonn@vhcorp.se

Västra Hamnen Corporate Finance
Jungmansgatan 12
211 19 Malmö
Sverige

Om LED iBond International A/S

LED iBond International, der er stiftet i 2014, leverer innovative lysløsninger med integreret datafunktionalitet. Selskabets løsninger bygger på dyb indsigt i moderne LED-teknologi og mange års udvikling. Den patenterede teknologi giver mulighed for at skabe kraftfulde lysløsninger i næsten enhver form; løsninger som samtidig fungerer som en ‘open source’ strømkilde og digitalt netværk for ”smarte” komponenter som fx sensorer, højtalere og kameraer. LED iBond’s teknologi er allerede implementeret i mange projekter, fra intelligent hyldebelysning til store indendørs belysningsprojekter som eksempelvis installationen of 3,2 kilometer Tracy®, selskabets innovative flagskibsprodukt, på DTU, Danmarks Tekniske Universitet.

Med stærke dataoverførselsfunktioner, effektiv køling og en overlegen form-faktor fokuserer LED iBond på tre vigtige markeder: intelligente bygninger, UV-desinfektion og vertikalt landbrug, som alle ventes at vokse betydeligt i de kommende år.

LED iBonds aktier (ticker: LEDIBOND) er noteret til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark.