Hypermoderna maskiner breddar fjäderutbudet till jordbrukssektorn

Report this content

Det tyska Lesjöforsbolaget S & P Federnwerk har gjort betydande investeringar i ny, helautomatiserad utrustning. Med den utökade maskinkapaciteten erbjuds ett komplett fjäderutbud för tillverkare av jordbruksutrustning.

S & P Federnwerk i tyska Nisterau tillverkar fjädrar primärt för jordbruksindustrin. Företaget har under 2015 implementerat ett genomgripande investeringsprogram i en supermodern maskinpark. Den nya riktmaskinen erbjuder bättre driftsförhållanden och förbättrar arbetsmiljön för operatörer avsevärt. Dessutom uppnås ett viktigt mål för 2015 i och med att den nya maskinen möjliggör riktning och kapning av stänger med en tråddiameter på upp till 14 mm.

Ett komplett fjäderutbud
Tillsammans med en skräddarsydd lindningsmaskin, som installerades och driftsattes i augusti 2015, har S & P:s produktutbud framgångsrikt kunnat breddas. Från och med nu har producenter av jordbruksmaskiner möjlighet att beställa harvpinnar i den nya diameterdimensionen utöver andra fjäderprodukter till strängläggare och pick-up’s.
- I kombination med anläggningen för pulvermålning i vår fabrik, kommer producenter av jordbruksmaskiner att kunna dra nytta av S & P Federnwerks kompletta utbud av egentillverkade produkter. Med högkvalitativ råvara, omfattande kunskap och mångårig erfarenhet av fjädertillverkning säkerställer vi leveranser av högkvalitativa produkter på avtalad tid, säger Dennis Müller, vd för S & P Federnwerk.

Träffa oss på Agritechnica-mässan
S & P Federnwerk finns representerat på världens största mässa för jordbruksmaskiner och utrustning, Agritechnica, i Hannover den 8-14 november.
- Vi välkomnar alla nya och befintliga kunder till vår monter C47 i hall 15 för givande möten där du får träffa våra kompetenta medarbetare och uppleva vårt högkvalitativa fjädersortiment, säger Dennis Müller.

Mer information om S & P:s utbud av fjäderprodukter för jordbrukssektornfinns i länkad pdf.

Tags:

Abonner

Multimedia

Multimedia