Kolekcja Black Pant

Ponadczasowa klasyka i jeden z podstawowych elementów garderoby każdej kobiety to para czarnych spodni.Tej jesieni Lindex przedstawi kolekcję Black Pant - wszystkie style i modele, których potrzebujesz do uzupełnienia wizerunku.

Zespół projektowy Lindex dodał mnóstwo detali takich, jak złote lamówki, guziki i zamki błyskawiczne oraz prążkowane podszewki i inne elementy zapożyczone ze świata męskiej mody.

Każda pani znajdzie tu jeden lub dwa swoje ulubione modele:

Slim - idealnie dopasowane, tej jesieni noszone razem z obszernymi swetrami.

Z pięcioma kieszeniami - powlekane, dopasowane dżinsy, które dodają sylwetce i kreacji rockowego stylu.

Klasyczne - klasyczne spodnie garniturowe, zapożyczone ze świata męskiej mody.Gdy dodasz białą koszulę i buty na wysokich obcasach, będziesz wyglądała kobieco i wyraziście.

Stożkowe - szerokie u góry, wąskie u dołu - komfortowe i dopasowane spodnie, bez których nie można się obejść. Dzięki nim Twój strój uzyska tej jesieni bardziej nowoczesny wygląd.

Z szerokimi nogawkami - nowość w tym sezonie. Noś je razem z koszulką w graficzne wzory.

Luźne spodnie - zawsze obecne, pasują do wszystkiego, doskonałe do każdego typu sylwetki.

- Nasz zespół projektowy pracował naprawdę ciężko nad stworzeniem tej kolekcji czarnych spodni, bez której nie można się obejść,Wybierz spodnie w swoim ulubionym stylu i noś je do krótkiego płaszcza, który tej jesieni jest obowiązkowy. Uzyskasz w ten sposób wspaniały wizerunek na cały sezon - mówi Nina Starck, szefowa Działu projektowania w Lindex.

Więcej informacji oraz zdjęcia w większej rozdzielczości znajdą Państwo w części Lindex Newsroom
Aktualności! Zapisz się na listę odbiorców informacji prasowych z Lindex i śledź nasze poczynania na portalach społecznościowych.

Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z: Jana Hrusovska, Lindex, jana.hrusovska@lindex.com

Lindex to jedna z wiodących europejskich sieci odzieżowych - posiada ponad 470 sklepów w 16 krajach. Nasza koncepcja biznesowa - Inspirująca moda po przystępnej cenie. Ubrania Lindex reprezentują różne koncepcje mody damskiej, mody dziecięcej oraz bielizny. Są skierowane do kobiet, które interesują się modą. Lindex jest częścią notowanej na giełdzie fińskiej grupy Stockmann. Więcej informacji znajdziesz na www.lindex.com

Om oss

Lindex er en av Europas ledende motekjeder, med rundt 460 butikker i 18 land og salg online. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote til den moteinteresserte og bevisste kvinnen. Sortimentet inneholder flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk. Lindex vokser, både i egne kanaler, franchise og sammen med globale moteplattformer. Lindex bærekraftsløfte er å gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene. Lindex er et heleid datterselskap av STOCKMANN plc. Mer informasjon på http://www.lindex.com/no/