Nordea legger frem resultatet for andre kvartal 2019 torsdag 18. juli 2019

Rapporten for andre kvartal vil bli offentliggjort ca. kl. 07.30 EET (06.30 CET).

Webcast
Tid: 09.00 EET (08.00 CET). Konsernsjef Casper von Koskull presenterer resultatene.

For å delta i webcasten kan du bruke lenken eller ringe et av de følgende numrene:
+44 333 300 0804, +46 8 566 426 51, +358 9 817 103 10, +45 35 44 55 77, kode 95885503# senest kl. 08.50 EET.

Webcasten vil bli etterfulgt av en spørsmålsrunde for investorer og analytikere med Christopher Rees, Group CFO, og Rodney Alfvén, leder av Investor Relations, som starter ca. kl. 09.30 EET (08.30 CET).

Et opptak av telefonkonferansen vil bli lagt ut her. Et opptak vil også være tilgjengelig frem til 7. august 2019. Ring et av de følgende numrene: +44 333 300 0819, +46 8 519 993 85, +358 9 817 105 15, +45 82 33 31 90, kode 301291551#.
  

Presentasjon for analytikere og investorer i London 23. august
Tid: 08.00 lokal tid (GMT+1)
Sted: ABG Sundal Collier, St. Martins Court, 10 Paternoster Row, EC4M 7EJ, London (inngang fra Newgate Street).

Casper von Koskull, konsernsjef, Christopher Rees, Group CFO, Rodney Alfvén, leder av Investor Relations og Axel Malgerud, Senior Investor Relations Officer, deltar. Presentasjonen med spørsmål og svar forventes å vare rundt én time.

For å delta kontakter du Ann Crowley i ABG SC på e-post: ann.crowley@abgsc.co.uk.

Rapporten for andre kvartal 2019 publiseres på engelsk og svensk. Børsmeldingen med et sammendrag av resultatene publiseres på dansk, engelsk, finsk, norsk og svensk.
 

For mer informasjon:
Rodney Alfvén, leder av Investor Relations, +46 722 350 515
Synne Ekrem, kommunikasjonssjef, Nordea i Norge, +47 997 67 996
  

Vi bygger sterke og nære relasjoner gjennom vårt engasjement for kundene og samfunnet. Vi hjelper kundene våre med å nå mål og virkeliggjøre drømmer gjennom å tilby relevante finansielle løsninger. Vi er den største banken i Norden og et av de ti største finanskonsernene i Europa målt etter markedsverdi med rundt 11 millioner kunder. Nordea-aksjen er notert på Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen og Nasdaq Stockholm. Les mer om oss på nordea.com.

Tags:

Om oss

Vi bygger sterke og nære relasjoner gjennom vårt engasjement for kundene og samfunnet. Vi hjelper kundene våre med å nå mål og virkeliggjøre drømmer gjennom å tilby relevante finansielle løsninger. Vi er den største banken i Norden og et av de ti største finanskonsernene i Europa målt etter markedsverdi med rundt 11 millioner kunder. Nordea-aksjen er notert på Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen og Nasdaq Stockholm. Les mer om oss på nordea.com

Abonner

Dokumenter og linker